KENDER DU FØLELSEN..?

19. april 2015

IMG_2524lolol

God søndag aften, kære læsere. Jeg håber i har haft en dejlig weekend! Min weekend har stået på at filme videoer til min YouTube-kanal, og jeg regner med, også at skulle klippe to nye videoer sammen, som jeg har filmet i dag. Jeg ville egentligt bare ønske, at jeg havde oplevet noget i det gode vejr, og ikke skulle sidde og filme osv. Men det skal jo gøres. Jeg brænder for det her, og så må man også ligge det søde liv på hylden sometimes. Jeg har det ret underligt ligt nu, og jeg ved ærligtalt ikke hvorfor..? Måske fordi jeg ikke rigtig har set nogen i weekenden eller dagene op til, og jeg kan nemt føle mig ensom, da jeg er meget social.. Ikke at jeg behøver og skal se nogen hele tiden, men jeg vil også bare gerne ses med mine venner, som jeg næsten aldrig ser længere.. Jeg savner dem, og savner bestemt også Malene & Jesper utroligt meget! I disse øjeblikke ville jeg bare ønske de var her! Jeg føler mig bare fortabt lige nu heh.. Men jeg glæder mig til en helt ny uge fra i morgen, og på tirsdag skal jeg til København hvor jeg skal til 2 events (jeg vlogger hele dagen). Og kommer nok også til at blogge om det. Jeg har lige været i bad, og vil til at klippe de videoer sammen.. Yes! Eller noget..?! Xo Xo Hamsa

    Skriv en kommentar