NYT FRA MAC COSMETICS + BIG NEWS..!!

april 22, 2015

DSC_0275

Jeg var lige forbi MAC butikken på Købmagergade 38 i københavn igår, og en af deres makeupartister Line, som jeg er blevet gode venner med, skulle lige hjælpe mig med, at finde den perfekte nude farvet læbestift her til sommer, og I ved, at jeg ret tit har haft svært ved, at finde den perfekte nude da jeg er mørk i huden. Det blev til to læbestifter, Verve & Cyper, som jeg er ret forelsket i allerede (jeg kommer også til, at vise dem på video) Der kommer en øv nyhed nu… Jeg ved ikke, om i allerede har hørt det derude..? Men face and body foundation udgår..! No shit.. Man kan snart ikke købe dem mere..! Og jeg fik fat i den allersidste igår til min hudfarve! Det virkelig øv! Synes serien er ret god.. Så hvis I snart er færdig med jeres, og gerne vil ha’ den, skal I skynde jer og få fat på dem inden de er helt væk for altid..!

IMG_2738d

 • Reply
  Satina Wandel
  april 23, 2015 at 1:16 pm

  Lækre sager. Jeg er selv vild med MAC læbestifter!

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   hamsayassin
   april 23, 2015 at 4:21 pm

   Me too!! Lækker blog, som du har dig! 🙂

 • Reply
  Maria Lank Jensen
  april 23, 2015 at 6:39 pm

  Elsker din blog!! men ej, hvor er jeg ked af at høre det med face and body.. er bare glad for at jeg lige har købt en ny i London 😉 mac er bare det bedste!

  • Reply
   hamsayassin
   april 23, 2015 at 6:42 pm

   TUSIND TAK SØDESTE!!! Ja det er øv! 🙁 Hvilken farve bruger du..? <3

Leave a Reply