UNDSKYLD!

22. april 2015

IMG_2674

IMG_2676

Hej skønne jer! Jeg har virkelig ikke haft tid til at blogge de sidste to dage, og jer som følger mig på instagram ved godt hvorfor. Jeg har været et smut forbi københavn siden mandag, og skulle deltage i events, som jeg kommer til at blogge om de næste par dage. Det har været en mega fed oplevelse, og hold nu op hvor mødte jeg mange af jer søde læsere på strøget igår (i må gerne tagge mig på de billeder, så jeg lige kan se dem også) I var virkelig SØDE! Da jeg kom i mandags, hentede Camilla-Sofie mig på banegården og jeg skulle overnatte hos hende til tirsdag. Vi tog ind til Nyhavn, og fik os noget mad.. Så lækkert at spise der! Elsker Nyhavn..! Vi tog hjem til Camilla-Sofie bagefter, og hyggede med slik og gyser, som vi næsten ikke så færdigt, fordi vi hele tiden snakkede og snakkede! Vi minder utroligt meget om hinanden, og vi kan skændes konstant, men vi har det altid sjovt sammen, så derfor holder vores venskab! Jeg glæder mig til at vise hvad de events gik ud på, og I må undskylde, at jeg ikke fik lavet en update.

IMG_2675IMG_2672IMG_2677IMG_2678

    Skriv en kommentar