CONNECT COMMUNICATION EVENT

23. april 2015

 

IMG_2684IMG_2683IMG_2745IMG_2744IMG_2685IMG_2688IMG_2682

CONNECT COMMUNICATION er et PR-bureau, som samarbejder med mange brands, og i kan se dem alle HER.

Hej skønne jer! I mandags var jeg jo til to events, og den første var hos Connect Communication, som er et PR-bureau, som har mange lækre brands! F.eks. Anastasia Beverly Hills, som jeg ved i har spurgt meget ind til hvor jeg får fra. Jeg modtager snart nye produkter fra Anastasia, og derfra henviser jeg til hvor de kan købes! Hos Connect Communication er der alt fra lifestyle, food, og beauty. Jeg har faktisk længe ikke vidst hvad et PR-bureau var indtil nu. En af deres medarbejdere, som jeg haft kontakt med i over et år, fortalte mig om det. Heh.. De var super søde, og jeg fik nogle af de produkter som jeg manglede med hjem, og blev skrevet op til de produkter, som jeg ønskede mig, som snart kommer hjem. MEN jeg fik nogle af nyhederne med fra Nivea, som er disse helt nye lip butters, som smelter på ens læber, når man smører dem på læberne, og jeg virkelig fan af dem! De er i familie med Raspberry Rose fra sidste år, og de to nye hedder er: Cocoa/Cacao & Coconut, og jeg ved ikke om de er ude i butikkerne endnu..? Men jeg ved, at der kun er et begræset antal af dem, så man skal skynde sig!! heh.. Jeg laver en video med produkterne senere hen! Ha’ en dejlig aften <3

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  24. april 2015 at 9:07

  Lyder til et dejligt event 🙂
  Er spændt på at se mere til de produkter du har fået med hjem, er selv kæmpe fan af Nivea

  / Liselotte

  • Svar
   hamsayassin
   24. april 2015 at 9:31

   ME TOO!! 🙂 Laver snart en video! Kram <3

Skriv en kommentar