MINE PLANER FOR WEEKENDEN!

24. april 2015

IMG_2824KJHJ

Hej bloggen! Så er det fredag igen, og det betyder weekend.. Wuhu! Jeg ved godt, at jeg ikke har blogget 2-3 gange i disse dage, og det er nemlig fordi, at min blog ikke er 110% færdig designet endnu, og jeg har det personligt sådan, at jeg bare ikke vil blogge hvis alt ikke ser ud, som jeg har tænkt det! I kan ikke se de små fejl, som jeg venter på at blive rykket rundt.. Men det kan jeg! heh.. Jeg skal nok blogge igennem, som før meget snart igen! Mine planer her for weekenden er: Filme til min YouTube-kanal, klippe videoer sammen, vasketøj, rydde op herhjemme, filme endnu flere videoer, træne, og ja denne weekend minder meget om min sidste weekend… Jeg har selv valgt, at det skal være sådan, så jeg ikke skal filme hele næste uge +  tænke på det! Jeg håber, at i alle får en dejlig weekend!

    Leave a Reply