♡ DET BEDSTE SUSHI I HELE DANMARK..!

26. april 2015

IMG_2701L(Du kan besøg KARMA SUSHI restauranter i København, Århus, Aalborg, og Frederikshavn)

Hej bloggen! I tirsdags inden jeg smuttede til The Body Shop #happyhour tog Cecilia og jeg et smut forbi Karma Sushi i København til en omgang lækker sushi og hygge. I ved efterhånden, at jeg er kæmpe fan af sushi, og især Karma Sushi er det bedste jeg nogensinde har smagt før! No shit.. Så har jeg ikke lyst til andet sushi end det.. Ja det er øv, at der ikke ligger en her i midt/vest jylland.. Men der er dog ikke så langt til Århus heh.. Cecilia startede ud med laksetrøffel som forret og en glas hvidvin, og jeg startede med et lækkert glas cava. Vi fik bestilt enormt meget lækkert sushi, som altid.. I kan altid se Karma sushi’s menuer lige HER.
IMG_2695IMG_2699 IMG_2700IMG_2697IMG_2694IMG_2698IMG_2702

    Skriv en kommentar