NYT FRA JUSTFAB..!

26. april 2015

IMG_2800

= Jeg har allerede vist jer min anden taske VANCE, og nu har jeg også fået JENSEN i sort.. I’m just FAB..!

Hej sødeste læsere! Da jeg kom hjem fra København onsdag morgen, lå der en kæmpe pakke herhjemme til mig! Min nye taske og sneakers fra Justfab var nemlig kommet hjem! Wuhu! Jeg er virkelig fan af hjemmesiden, og har længe gerne ville ha’ sådan en lidt stor’ håndtaske med mig rundt omkring. Jeg har en i forvejen, og den er bare måske lidt for stor til “going out nights” eller bare generelt. Jeg elsker den! Jeg er også ret crazy over mine nye sneakers (der er desværre ikke flere af dem på lager lige nu). Men der er mange flere sko, kjoler, tasker, busker, og meget mere på hjemmesiden lige HER.

IMG_2801IMG_2802IMG_2803IMG_2804IMG_2805IMG_2806

Skriv en kommentar