HVORDAN GÅR DET SÅ DERUDE..?

28. april 2015

IMG_2982fsds

= HUSK AT SE MIN NYE VIDEO “PRODUKTER JEG HAR BRUGT OP #4” SOM ER INDE PÅ KANALEN NU..!

Godaften sødeste læsere. Ja hvordan går det så derude..? Det er længe siden jeg har skrevet et indlæg, om hvordan det går med mig. og hvad der sker rundt omkring.. I sidste uge var jeg jo til de to events i København og fik ikke blogget i 3 dage.. Det ikke altid lige nemt at blogge, når man er ude og skal en masse.. Men det kender i nok til! Efter jeg kom hjem, skulle jeg lave videoer, tage en masse billeder, og mit humør var ærligtalt ikke game til at blogge og være aktiv herinde.. Hm… Jeg synes alligevel, at jeg har fået blogget efter, men ikke lige en personlig-hej indlæg.. Som jeg har skrevet mange gange før, så synes jeg tit, at en tur til københavn kan tage mange kræfter og humøret af mig dagene efter. Det er helt forståeligt! Ellers er jeg faktisk ved at acceptere det selv nu her.. Jeg kunne nemlig have følesen af “er du svag..? Du oplever de fedeste oplevelser, når du er afsted, og får en masse muligheder” Ja, jeg oplever meget, men hvem siger at det ikke er hårdt? Man skal møde SÅ mange mennesker hele tiden og alt går så stærkt, at mit ADHD ikke kan følge med.. Jeg snakkede med mine kollegaer fra MAZE om det og nogen af dem havde det præcis på samme måde, nogen mere end andre heh.. Men jeg har fundet ud af, at jeg er et sensetivt menneske.. Jeg tager tingene til mig, og med mit ADHD er det vigtigt at planerne følger med.. Jeg har det super fint igen, og humøret er MEGET bedre! Jeg har filmet løs siden lørdag til min YouTube-kanal, og er blevet SÅ glad for YouTube..! Hvordan har i det derude..?

    Skriv en kommentar