THE BODY SHOP’S NYHEDER #1: HELLO HAPPY SKIN..!!

29. april 2015

IMG_2747

(LANCERINGSDATO D. 21 APRIL 2015 – “HELLO HAPPY SKIN” ER I BUTIKKERNE NU + ONLINE)

Hej bloggen! Som i nok ved, så var jeg til The Body Shop #happyhour i sidste uge, og har allerede lavet en lille hurtigt video (her) , hvor jeg fortæller om de produkter, som jeg fik med fra eventet! Jeg laver en “lille serie” med hver enkelt serie, som jeg er i gang med at teste lige nu. Jeg ved, at disse to produkter fra Vitamin C – er ude i butikkerne lige nu, og derfra laver jeg indlægerne efter de er kommet ud, så i selv kan købe dem, hvis i vil. Jeg har de sidste par’ dage testet disse to produkter VITAMIN C HEALTHY GLOW BOOSTING MOISTURISER & VITAMIN C INSTANT GLOW ENHANCER! Jeg har lyst til at skrige over disse to produkter..! Det faktisk første gang, at jeg har prøvet en dagcreme, som i gele.. Vitamin C –  Glow Boosting Moisturiser, er en supr lækker nem creme, som booster ens hud fyldt med vitamin C, og efterlader huden, som baby blød ansigt, og jeg er så vild med produktet..! Vitamin C – Instant Glow Enhancer, er en slags preimer, eller mere som en creme, som gir’ glans, og den slags produkt er The Body Shop, super gode til! Jeg bruger den efter jeg har brugt den anden produkter, og man bestemmer helt selv om man vil bruge den som creme til hele ansigtet eller, som higeligter (kan også påføres oven på makeup) Jeg er kæmpe fan af begge produkter og kan andbefales herfra..!

IMG_2746

 

 

 • Svar
  Henrik
  30. april 2015 at 7:40

  Hej Hamsa, det her er ikke for at være sur eller jeg hader din blog eller noget 🙂 Jeg vil bare sige at den creme som du tror indeholder rigtig meget vitamin C slet ikke gør det. Hvis man kigge på ingredienslisten vil man opdage at der faktisk mere parfume, alkohol og konserveringsmiddel i denne creme en der er vitamin C. Jeg skal ikke udtale mig om hvordan den føles at have på, da jeg ikke har prøvet den. Men vitamin C creme det burde den ikke hedde 🙂

  M.V.H. Henrik

  • Svar
   hamsayassin
   30. april 2015 at 10:47

   Hej Henrik 🙂
   Det helt okay. Det jo, som man læser det. Den hedder Vitamin C, og det jo ikke mig som der har valgt at den skal hedde det? Det er ikke ALLe, som kan tåle de produkter nej. Men jeg kan, og fortæller blot bare oplevelsen af produktet.

Skriv en kommentar