SÅDAN HAR MIT LIV ÆNDRET SIG DE SIDSTE TO ÅR..

30. april 2015

IMG_3005ccccccccc

Hey honey’s! Jeg har længe gerne ville skrive dette indlæg, især fordi, at der er sket CRAZY meget i mit liv de sidste to år..! Nogen gange kan jeg slet ikke følge med, men heldigvis har det meste af det, været gode oplevelser, som jeg aldrig vil glemme.. Mit liv har været op, ned, op ned and replay! Der er en mening med alt, og hvis man ikke vælger at gøre noget ved sine handlinger, drømme, eller bare hele livet, så sker der intet! Selvom jeg også kan få en “øv-følelse” over nogle af mine oplevelser, så har det hele været det værd! Jeg har ikke altid været den sødeste dreng, og det ligger jeg heller aldrig skjul på.. Der er en mening med alt, og hvis nogen vil dømme mig for hvad jeg selv har forsvaret over førhen, så er det de velkommen til det! Jeg ku’ ikke være mere ligeglad, og jeg mener det. Det siger mig intet! Jeg har de bedste mennesker i mit liv, de dejligste læsere og det bedste arbejde nogensinde.. Hvad har jeg mere brug for..? Jeg værdsætter det jeg har nået og har og er dybt taknemmelig for alt det her! Selvom jeg altid har følt at jeg har været “mig selv” så synes jeg mere at jeg har fundet ud af hvem jeg er, hvad jeg vil, og hvordan jeg håndtere det hele. Jeg vil ikke længere tænke over hvad der skete førhen, og jeg HADER ikke nogle mennesker! Jeg har skrevet om hvordan jeg sprang ud i dele herinde (I kan læse dem lige her), som en del af det, så er det jo efter jeg kom ud med det, mit liv ændret utroligt meget især med “store ændringer”. Jeg kommer ikke udenom, at efter for lækker til love & for lækker til københavn, så skete der utroligt mange gode ting.. Jeg tabte mig, jeg startede med at blogge og ja så har det bare kørt derud af siden hen. Jeg festede torsdag, fredag, lørdag og sometimes i hverdagene førhen, og de sidste to år har jeg faktisk ikke festet i nærheden af det jeg gjorde førhen! Vi er i maj måned fra i morgen, og jeg har været i byen i 5 minutter siden vi kom i 2015..! Ja det siger bare hvor meget jeg fester..?! Jeg har seriøst ikke LYSTEN længere! Jeg orker ikke at være fuld eller stå på dansegulv og drikke mig i hegnet! Jeg har haft det sådan i de sidste to år, og ja jeg ved sgu ikke.. Jeg orker bare ikke! Jeg elsker, at få et glas vin eller en drinks når jeg er ude til noget lækkert mad eller noget.. Men alt andet siger mig intet! Og kommer aldrig til at feste som førhen.. Det var sjovt, og vi gav den GAS.. Det var dengang! Jeg har virkelig lært meget! Jeg har ikke fortalt så meget om mine diagnoser endnu herinde eller inde på YouTube udover mit ADHD lige hurtigt.. Men Jeg vil føle mig 110% klar til, at åbne mig overfor det til alle jer! Jeg er ikke flov over det overhovedet! Det tog mig selv 2 år at acceptere det, så der ligger meget mere bag det.. DET KOMMER..! Jeg elsker mit liv, og jeg arbejder hverdag på at blive bedre til det hele! Husk at vær dig selv lige meget hvad.. Det nemlig livet! This is your time!

    Skriv en kommentar