D. 1 MAJ 2015..!!

1. maj 2015

IMG_3121ds

Hej bloggen! Så er det blevet d. 1 Maj, og hold nu op hvor flyver tiden bare afsted! Jeg føler næsten kun, at vi lige kommet ind i 2015..?! Holy shit.. Nå det er jo en særlig dag, og faktisk ikke noget jeg nogensinde har fejret i mit liv før, og har egentligt aldrig gået op i den slags.. Men det er jo arbejdernes dag, som jeg har forstået det. Jeg følger meget med i nyhederne, og TV2 sender live fra fælles-parken i københavn, hvor alle de der politiker står og holder taler. Jeg vil ihvertfald ønske jer ALLE en dejlig dag, og herhjemme står den på hovedrengørings, vasketøj, oprydning… Wee!! Lyder det ikke bare fedt..?! Har dog intet imod det dér jeg elsker, at mit hjem er i orden! Jeg må videre.. Jeg regner med, at dér kommer The Body Shop’s nyheder del #2 senere idag + en video inde på min YouTube-kanal.. xo xo

 • Svar
  Anja
  1. maj 2015 at 22:18

  Hej Hamsa.
  Sikker en skøn dreng du er, og jeg følger altid med i din fantastiske blog! 🙂
  Har dog et spørgsmål. Nu hvor du er homuseksuel og ikke betragter dig selv som muslim, har du så haft overvejelser omkring skiftning af navn? Ved at det er et muslimsk navn du har.

  Knus

  • Svar
   hamsayassin
   1. maj 2015 at 23:20

   Det har jeg bestemt ikke tænkt mig! 😉 ingen skal fortælle hvad jeg skal hedde.. Og tak for din søde kommeter <3

 • Svar
  Laura
  29. maj 2015 at 7:13

  Jeg vil lige spørger dig om du er muslim eller kristen ( no hate ) er du enlig somalier❤️❤️

Skriv en kommentar