THE BODY SHOP’S NYHEDER #2 – HONEY BRONZER..!! (VIDEO)

2. maj 2015

IMG_3126PRIIMG_3125OOOO

(LANCERINGSDATO 21 APRIL 2015 – ” HONEY BROZER” KAN KØBES I BUTIKKERNE + ONLINE)

Hej honey’s! Så det blevet tid til del #2, af The Body Shop’s nyheder forsår/sommer 2015! HoneyBRONZER, har er nemlig også kommet med nye produkter, og jeg elsker HoneyBRONZER serien! Jeg har især haft glæde, af  HONEY BRONZE* HIGHLIGHTING DOME, som kan fårs i 3 forskellig farver. Jeg har lavet en video inde på min YouTube-kanal hvor i kan se hvordan jeg bruger dem (her), jeg er overrasket! De to andre produkter har jeg faktisk ikke brugt særlig meget, af endnu dér jeg lige venter til, at det bliver lidt varmer nemlig.  HONEY BRONZE * TINTED LEG MIST, som skulle gi’ lækre gløde ben, det skal påføres og vaskes af efter jeg skal nok lave en video når jeg har fået lækre glatte ben igen heh.. HONEY BRONZE* TINTED FACE GEL, har jeg allerede i forvejen, og nu der kommet endnu en i en stærkere farve, som jeg også elsker.. Ja jeg elsker alt fra The Body Shop..!!  De kan købes i butikkerne nu + online.. Husk at se den første video, som jeg har oppe på kanalen nu! Xo Xo

    Skriv en kommentar