KUN FOR MIG, KUN FOR MIG..!!

3. maj 2015

IMG_3256lolll

God aften sødeste jer! Jeg håber I har haft en dejlig weekend! Min weekend har været up and down.. Der er så mange følelser, som kører rundt, og når jeg er klar til at blogge om det, skal I nok få hele historien! Jeg er okay, og har ikke brugt andet end og tænke på mit liv idag.. Hvad jeg vil, hvem der skal være inde i mit liv, og hvor taknemlig jeg faktisk er! Nogle gange går det virkelig op for mig, hvor vilde de her sidste år har været og hvor taknemlig jeg er for alle oplevelser og de dejligste mennesker omkring mig, og dem som fortjener mig! Det vigtigt at tænke på hvem i sit liv der er værd og samle på.. Og alle andre kan være fuldstændig lige meget, så længe man respektere hinanden. Jeg glæder mig til nye tider i mit liv nu, og selvom jeg ikke føler at jeg ikke blogger igennem som før, så blogger jeg jo ren faktisk, hah.. Og jeg laver utrolig mange videoer på min YouTube-kanal, vi er snart på 10.000 subs.!! Holy shit.. Det er sgu gået hurtigt, og det bliver kun større! Jeg er så glad for og ha’ fået muligheden hos MAZE, som snart går i luften for alvor! Når jeg mener at jeg ikke føler, at jeg har blogget meget, så er det fordi jeg ikke blogger om mit privatliv så meget som før.. Og det kommer jeg til at lave om på.. Der så meget jeg vil dele med jer.. Men lige nu så er musikken kun for mig, kun for mig! heh…

 

    Skriv en kommentar