HVORDAN STÅR DET TIL LIGE NU..?

5. maj 2015

IMG_3319v

Hey honeys! Håber alt er vel hos jer og I har det godt! Jeg ved det sgu ikke, ja.. Jeg blogger ikke så meget for tiden af privat grunde, som jeg nok skal fortælle jer om senere hen. Lige nu er jeg ihvertfald ikke det, som man kan kalde for “en lykkelig Hamsa” heh… Min ryg gør super ondt, og har i perioder døjet med det længe. Jeg skal bare huske at strække ud når jeg har trænet! Har fået kigget på den idag, og var alt, alt, alt for stram.. Min krop hænger overhovedet ikke sammen, og må virkelig til at tænke over hvordan jeg bruger den fremover! Jeg er bare i en lidt træls periode lige nu, og som jeg har sagt før så lader jeg mig selv blive i det og kommer ovenpå igen.. Jeg gider ikke og skuffe mig selv over, at jeg ikke når det jeg har planlagt dagen før. Kender i det..? Det bliver bedre, og har de bedste mennesker omkring mig, som jeg virkelig elsker højt! Igår var jeg lige inde forbi The Body Shop (ja jeg kan ikke la’ vær) heh.. Jeg er næsten ved at løbe tør for Wild Argan Olie, som faktisk vandt en pris til Danish Beauty Awards i onsdag! Det forstår jeg virkelig også, da det er en fantastisk olie både til hår og krop. Jeg fik årets første is igår, hah..! Det smagte super godt og dog kan jeg ikke sige at vejret er i top lige nu.. Det regner super meget her! Jeg glæder mig ihvertfald til sommer og en masse glade dage snart! Vi blogges ved senere.. Xo Xo

IMG_3340IMG_3317IMG_3318

    Skriv en kommentar