THE BODY SHOP’S NYHEDER #3 – VITAMIN E (LIMITED EDITION)

5. maj 2015

DSC_0112le

(LANCERINGSDATO 21 APRIL 2015 – “VITAMIN E LIMITED EDITION” KAN KØBES I BUTIKKERNE + ONLINE)

Så er det blevet tid til del #3, og denne gang er det Vitamin E, en lille serie, som er limited edition! Moisture Cream var en af de første produkter, som jeg købte hos The Body Shop, og jeg husker at jeg var in’ love med produktet. Jeg mistede den faktisk til en fest og købte den igen! Jeg har helt glemt, hvor fantastisk den er, og hvor er det bare fedt, at man kan få den i en endnu større model nu! Eller det er jo limited edition, så den sælges jo ikke for altid, men den er ihvertfald fantastisk! Aqua Boost Sorbet og Eyes Cube er to helt nye produkter, som jeg også bruger lige nu! Jeg er ret fan af gel cream, som er et must have her til sommer! Eyes Cube er et fantastisk produkt, som fixer ens sorte rander, og kan sagtens bruges sammen med concealer (ikke for meget) heh.. Jeg kan for første gang sige, at en olie ikke har slået mit ansigt ud! Jeg har virkelig haft angst efter jeg har haft dårlige oplevelser med olie produkter til ansigtet. Jeg var lidt skeptisk da jeg skulle prøve Overnight Serum In Oil, som er en nat creme, og jeg er ikke slået ud eller noget! Jeg er fan..!! Jeg er i det hele taget bare fan af The Body Shop, heh.. Glæd jer til den sidste del som er en HELT ny serie..!

IMG_3174

Skriv en kommentar