COCOPANDA MAKEUP TUTORIAL – VIDEO + 15 % RABATKODE..!!

10. maj 2015

sssss

= 15 % RABAT PÅ ALT HOS COCOPANDA – RABATKODEN: HAMSA! HUSK AT SE VIDEOEN LIGE HER..!

Hej sødeste jer! Håber i har haft en dejlig weekend! I må undskylde at bloggen har stået stille i et par dage.. Jeg har bare haft travlt, og ikke haft overskud til at blogge.. Sådan er det jo nogle gange! Men jeg har filmet, og videoen er lige kommet op på min YouTube-kanal. Jeg har har modtaget en masse lækre produkter fra cocopanda, som er en hjemmeside med mange lækre mærker. I samarbejde med dem har jeg lavet en rabatkode, som i kan bruge og få 15 % rabat. Jeg ret stor fan af NYX Cosmetics, Anastassia Beverly Hills, og i finder dem inde ved cocopanda, sammen mange andre mærker. Jeg håber i alle får en dejlig aften, og en dejlig start på en helt ny uge.! Xo Xo


 Anastasia Contour Kit | Anastasia F/G Brow Wizl NYX Doll Eye Mascara Waterproof | Real Techniques Miracle Complexion Sponge | Real Techniques Expert Face Brush | Christian Dior Diorshow Buildable Volume Mascara | Wet’n Wild XXL Lash Mascara Ikke alle produkterne er på hjemmesiden mere.. I finder mange flere mærker derinde!

IMG_3753IMG_3745 (1)(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Cocopanda.dk)

    Skriv en kommentar