BUMSER: JEG HAR ET RÅD TIL AT KOMME AF MED DEM..!

maj 12, 2015

IMG_3258æ

= Hey honeyboney’s!  Jeg hader at blive ramt af bumser. Og jeg er sikker på, at I har det på samme måde. De kommer altid helt vildt ubelejligt, f.eks., når man skal til fest eller på en date. Så prøver man at købe noget mod akne i supermarkedet, men ærlig talt, så kan man lige så godt vaske ansigtet med sæbe. Resultatet er lige så deprimerende, bumserne er der stadig! Så hvad kan gøre man..?! er findes ikke et mirakelmiddel mod bumser. Jeg har i hvert fald ikke fundet det. Men der findes behandlinger, der virker, f.eks. tetracyklin, som jeg vil anbefale du bestiller hos  121doc.dk. Det er en pille-kur, hvilket jeg synes er fedt, da jeg ikke er vild med ideen om, at man skal smøre sig ind i bumse-creme. Det tager nogle uger, før det virker (som sagt findes der ingen mirakelkure!), men så slipper stort set alle også af med bumserne. Og ville det ikke være fedt at vågne op uden angst for at se sig selv i spejlet? I finder produktet lige HER! Hvis nogle af jer vil dele jeres historier om det mest uheldige tidspunkt, I er blevet ramt af bumser på, så skriv en kommentar! heh.. Kunne være sjovt, at læse.. Xo Xo

  • Reply
    Cathrine
    maj 12, 2015 at 4:24 pm

    Bumser er da bare noget af det mest trælse, og de kommer altid når man skal et eller andet 😛

Leave a Reply