♡ BENEFIT HAUL VIDEO + GIVEAWAY..!

13. maj 2015

IMG_3901wss

= SE VIDEOEN “BENEFIT HAUL & GIVEAWAY” OG DELTAG I KONKURRENCEN OM AT VINDE MINI ROLL LASH MASCARA.! 


Hej Loves. Så det blevet tid til en giveaway, som er fra Benefit Cosmetics. Jeg har lavet en hel video med de nye ting jeg selv har modtaget derfra, og hvad reglerne er for, at deltag i konkurrencen. Jeg har længe gerne ville prøve Benefit’s makeup af, og det jo ikke ligefrem alle steder man kan købe det (De kan findes ved Sephora i københavn!) Jeg er helt forelsket i indpakningen. OMG..! That is too cute..!  Jeg har allerede prøvet Roller Lash Mascara’en af, og jeg er crazy in’ love over den! Se videoen HER.IMG_3907IMG_3896rolIMG_3898lolIMG_3899dIMG_3903saIMG_3894ss

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Benefit Danmark)

  • Svar
    Haya Degusman
    14. maj 2015 at 11:46

    Hi! I would love to win your giveaway makeup so that i can give it to ny friend on her upcoming m birthday this month. Hope to win it. Thanks!!

Skriv en kommentar