SOMETIMES IT’S GOOD TO BREAK THE RULES!

15. maj 2015

IMG_4=  TO NYE VIDEOER ER INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL “BENEFIT HAUL + GIVEAWAY + EVERYDAY GLAM  MAKEUP TUTOTIAL ..!

Hej bloggen! Så er jeg tilbage igen efter et par dage, hvor jeg slet ikke har blogget! Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg hverken haft lysten eller tiden til at blogge.. Jeg har haft mere lyst til at filme til min YouTube-kanal, og brugt meget tid på det.. Jeg elsker stadig at blogge, og nej.. Jeg stopper ikke..! Men jeg har bare haft lyst til at bruge mere tid på det andet, som også er en kæmpe del af mit liv nu! Jeg blogger selvfølgelig som før igen nu.. Men jeg vil ikke komme med en lang, latterlig undskyldning, men bare sige det som det er. Jeg har faktisk haft et par gode dage, og det hele har været skønt. Jeg var i viborg og besøge Jesper i mandags.. Jeg fik trænet tirsdag og onsdag brugte jeg næsten hele dagen på at filme. I går filmede jeg faktisk også og senere på aften kom Pernille og festede med mig (super sød pige som jeg har kendt siden 7. klasse da vi har gået i klasse sammen) Hold kæft hvor har jeg oplevet en masse sjove ting med den pige! Jeg har overhovedet ikke festet eller været i byen siden nytårs aften.. I ved jo at jeg næsten aldrig fester, så i nat gav vi den hele armen, og ja.. Jeg har det ikke så godt idag! Jeg er helt død lige nu og alligevel har jeg nået at ta’ et lækkert langt bad, handle ind, vasket tøj + lave lasagne..! Jeg er ret stolt af mig selv lige nu heh.. Ellers skal jeg bare slappe helt af, og i morgen er jeg endnu frisk igen! Hm.. tror at jeg vil klippe den video sammen som jeg fik filmet igår, så den kan ramme kanalen i morgen! Jeg håber at I får en dejlig aften! Vi blogges ved snart.. Xo


PERNILLE OG JEG INDEN VI TOG I BYEN.. VI HAVDE DET SÅ SJOVT HERHJEMME HOS MIG..!
IMG_4104

    Skriv en kommentar