KLAR PÅ ÅRETS SOMMERKJOLER..? + RABATKODE..!

maj 17, 2015

IMG_4184


= BRUG RABATKODEN “MILA20” OG SPARE  20 % PÅ ALT HOS MILAVUE.COM..!

Hej piger! I dag åbner Milavue, for forudbestillingerne! Hjemmesiden er fashion-  amok for jer piger! Der årets sommerkjoler, jumpsuits, og meget mere! Jeg ved, at mange af mine læsere er piger, så derfor vil jeg lige fortælle jer om det! Fri fragt ved køb af 300 kr..

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Milavue.com)

 • Reply
  Isabel
  maj 18, 2015 at 3:21 pm

  Ih, hvor er jeg vild med kjolen på det billede! Og selvfølgelig også sættet! 😀 Jeg elsker de blå farver 😀

 • Reply
  R
  juni 13, 2015 at 10:37 pm

  Siden er fake og fraråder alle at købe derfra!
  Der reklameres med 1-2 dages leveringstid, hvilket ikke overholdes.. Jeg har i hvertfald IKKE modtaget mine varer!! Mangel på tracking nummer, hvilket de mener er “en fejl”, mærkeligt at det skulle være en “fejl”, når INGEN har fået tracking nummer eller modtaget deres varer!

  • Reply
   hamsayassin
   juni 13, 2015 at 10:38 pm

   Skriv til mig på Facebook. Hamsa Yassin

   • Reply
    R
    juni 13, 2015 at 10:48 pm

    Det er hermed gjort 🙂

Leave a Reply