FØLER MIG “JUSTFAB”..!!

18. maj 2015

IMG_4192


= BESØG JUSTFAB OG BLIV JUST CREDIT KUNDE (HELT GRATIS) OG SPARE OP TIL 50%..!

Hej fashion lovers! Jeg blevet ret vild med hjemmesiden JUSTFAB, som har de fedeste tasker nogensinde! I piger kan også handle kjoler, tøj og en masse sko. Jeg har skrevet om hjemmesiden før, som jeg allerede har shoppet hos, og til hverdag bruger jeg min “JENSEN” taske derfra, og sometimes “VANCE” til festligheder. Jeg har modtaget to nye tasker, og den ene er en pung, som er ret kæmpe! hehe.. Har selv gerne villet ha’ sådan en pung, som mange andre ikke har, den er lidt speciel med farven. Den anden er en taske, som er mere til de “fine fester”, som jeg faktisk også manglede. Jeg har nemlig alt for mange sorte tasker, men jeg elsker også farver, så synes jeg, at det var på tide, at jeg fik lidt med farve. Jeg er især vild med alt med guld, som disse tasker har med kæder det gi’r nemlig lidt ekstra. Næsten alt fra hjemmesiden koster 349 kroner, som er en fast pris jo mindre, at der er udsalg, som der tit er. Der kommer en giveaway her på bloggen i næste uge fra JUSTFAB, så husk at holde øje!

IMG_4191IMG_4190


(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Justfab.dk 2/3)

    Skriv en kommentar