MONDAY LIFE

18. maj 2015

IMG_4185


= DET REGNER OG REGNER HER.. BLACK & WHITE BILLED PASSER PERFEKT TIL DENNE MANDAG..!

Hej søde jer! Håber i er kommet godt ind i den nye uge! Jeg er desværre kommet ind i den dumme periode, som er at jeg næsten ikke kan sove om natten! Jeg har altid været natteravn, og det vil jeg forblive for altid.. Men i perioder kan det godt gå lidt amok! Men jeg vil ikke lad det ødelægge min dag! Jeg kom ikke helt op til skolen som planlagt, men fik sovet 1-2 timer ekstra.. Her i Holstebro har vi fået butikken “Normal”, som alle næsten går amok over.. Jeg vidste ærligtalt ikke, at vi havde fået en her i Holstebro!? Da jeg i torsdags var i byen med Pernille, blev jeg helt overrasket over at der stod en “Normal” butik midt i det hele.. hah.. Jeg kommer vist ikke så meget ned i byen længere! Så idag tog jeg derned (har aldrig nogensinde været i nogle Normal-butikker førhen!). Så jeg var utrolig spændt! Jeg synes det er mega fedt, at priserne er overskuelig for alle! Der kommer helt klart et “Normal-Haul” inde på min YouTube-Kanal meget snart!IMG

    Skriv en kommentar