TORSDAG D. 21 MAJ 2015

maj 21, 2015

dkey Collagee

=  Hey Honey’s..!

Dagen idag har været LANG..! Jeg er, så fucking træt lige nu.. Puha! Jeg glæder mig til, at det bliver weekend lige om lidt. Jeg startet dagen ud med, at træne tidligt, og efter det skulle jeg filme en video til min YouTube-kanal.(Gud! Det mener mig om, at jeg skal klippe den sammen..!) Hmm.. Så tog jeg ned i byen med en veninde dér vi lige skulle fixe nogle ting.. Videre til Bilka + se på en lejlighed (hun flytter nemlig snart i en ny) Og føler stadig, at jeg ikke har nået alt det, som jeg skulle nå idag! Jeg er så træt lige nu! Dejligt med weekend om lidt. I må sove dejligt! Xo Xo Hamsa


 Min elskede taske fra JUSTFAB! Der kommer snart en konkurrence herinde på bloggen, fra hjemmesiden heh..

IMG_4340

 

    Leave a Reply