♡ PASSER DU PÅ DIN KROP..?

24. maj 2015

IMG_3888IMG_3889IMG_3891


(ALLE PRODUKTERNE KAN KØBES HOS: PUREDAY)

Hej bloggen! Som I godt ved, så er jeg ret stor fan af olier til kroppen! Jeg elsker næsten alle former for olier i produkter som virkelig gør en forskel. Jeg må indrømme, at jeg efterhånden har afprøvet en del produkter heh.. Men jeg har længe gerne ville teste mærket Oh-lief, da jeg har læst en masse om mærket. For nogle uger siden fik jeg sendt en pakke med disse produkter og har nu afprøvet dem inden jeg ville skrive om dem her på bloggen. Jeg ER fan!! Jeg skulle lige vænne mig til Oh-lief Body Balm Roman #chamomile, som er en blanding mellem en olie og bodylotion. Der er en masse sunde gode olier i, som er super gode til tør hud og bare godt for huden i det hele taget. Den har en meget olieret konsistens hvilket også gør at den er lidt længere om at tørre ind, i forhold til hvis du brugte en almindelig lotion.. (Min yndlings pt) Det samme med Oh-lief Balm, som er til læberne & Oh- lief Tummy Balm.. Jeg er virkelig blevet helt vildt fan af mærket! Hvis du døjer med tørt hud, som jeg selv gør, så kan jeg virkelig anbefale disse produkter 110 %. De næste to produkter er Organic BaoBab Olie, som er en fantastisk olie til kroppen hvis man også døjer med fedtet hud. Jeg bruger sometimes produkterne sammen eller hver for sig. Soylites Original – Baby Love, har jeg endnu ikke prøvet af, så jeg vender tilbage med en anmeldelse senere hen. Jeg elsker disse produkter..! Har i afprøvet disse produkter..? Hvis ja, så må i gerne skrive hvad i selv synes, om dem! Xo Xo Hamsa


 (Sponsoreret indlæg i samarbejde med Pureday)

Skriv en kommentar