DET HAR VÆRET HÅRDE DAGE.. + VIDEO!

maj 24, 2015

PicMonkey


YOUTUBE: MIN NYE SERIE “JEG RINGER” #1 ER NETOP INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL NU..

Hej sødeste jer! I må undskylde at jeg ikke lige har blogget igennem disse dage.. Men jeg er også et menneske, og nogen gange, så er livet bare ikke fedt.. Igår havde jeg nok en af de hårdeste dage i mit liv og idag er jeg igen en lykkelig mand! heh.. Sådan er det når man er forelsket, og det kender i vel selv til..? Det hele er okay igen, og jeg ved godt, at jeg ikke har fortalt jer, hvad der egentlig foregår i mit kærlighedsliv – men igen, så holder jeg meget tæt med den slags indtil jeg er helt klar til at invitere jer indenfor i mit privatliv.. Udover det, så har dagen idag været dejlig nok! Jeg tog mig sammen til at filme en video #JegRinger, som er inde på min YouTube- kanal nu, og jeg fik ringet til nogen af jer som følger med inde på instagram! Det lidt sjovt men også lidt mærkeligt.. Men hold nu op hvor jeg elsker mine følgere..! I er så skønne ALLE sammen! Jeg værdsætter virkelig at I følger med i mit liv og er så søde! Tusind tak.. Det kan man altid huske på de mørke dage.. Jeg hopper i bad om ikke så længe, og i aften vil jeg bare slappe af og hygge mig.. Hvad skal I lave..? Jeg ønsker jer en dejlig aften! Xo Xo Hamsa

IMG_4413


    Leave a Reply