JEG ER….. GLAD !! (HAMSAYASSINDK)

26. maj 2015

IMG_4483


FOTO: FLOT BAGGRUND.. OG NÆSTE GANG, SÅ SKAL JEG BARE HUSKE AT SMILE..!!

Hej sødeste jer! Jeg håber alt er vel! Jeg er så fucking træt lige nu..!! Efter en lang dag i Randers og lange kører ture, så er jeg pænt smadret lige nu.. Jeg skal op kl 05:00 i morgen, og der går turen til København (det skal lige siges, at jeg skal sidde i tog 4 timer inden) lol.. Skal være hos MAZE fra 11-17 hvor vi skal lave aftaler med de andre Maze’er + holde møde, og bla bla.. Efter det skal jeg på Karma Sushi med sødeste Klara Holm, og hjem igen samme aften.. Det bliver en LANG dag!! Fuck nu det altså.. Jeg er super taknemlig for at have alle disse muligheder, og jeg er bare typen, som vil kæmpe for mine drømme.. Det lyder hårdt ikke..?! heh.. Lige nu venter jeg på at få vasket mit tøj færdigt, og resten af min aften skal jeg svare på mails, og få styr på nogle ting. Så ringer Jesper senere, og det glæder jeg mig til!! Jeg ved ikke, om jeg får blogget i morgen (eller det tror jeg faktisk, jeg kan lave et par updates) Vi skal nemlig ha’ vores computer med i morgen.. Jeg håber i får en dejlig aften! Xo Xo Hamsa


    Skriv en kommentar