BLOG KONKURRENCE: VIND ET GAVEKORT TIL JUSTFAB.DK

27. maj 2015

IMG_4584


= VIND ET GAVEKORT PÅ 379 KRONER, SOM ER JUSTFAB.DK‘S PRIS PÅ ALT..!

Hej skønne jer! Jeg har allerede vist jer lidt af det nye jeg har fået fra JUSTFAB, som er en hjemmeside jeg er blevet forelsket i! De har seriøst de fedeste tasker, sko, tøj and so much more.. Jeg ejer efterhånden et par tasker derfra, og nu er jeg blevet 2 par tasker rigere + et par sneakers. Den hvide taske med guldkæde har jeg valgt fordi, at jeg manglede en taske med farve! Jeg bruger den ikke til hverdag heh.. Men jeg tænker når jeg skal til noget event eller summer nights vil den være ret nice. Den anden “taske” er faktisk en clutch! Den er crazy stor og ret speciel! Jeg kan nemlig godt li’ når tingene skiller sig lidt ud. Jeg har lavet et samarbejde med JUSTFAB, som lyder på et gavekort på 379 kroner (det koster alle produkter jo mindre der er tilbud) Og en af jer kan vinde gavekortet. Reglerne er ret simple, det eneste I skal gøre er at skrive en kommentar under indlægget her, om hvad fashion betyder for jer + jeres mail, så finder jeg en heldig vinder onsdag d. 3 Juli (præcis om en lille uges tid) Held og lykke til jer alle! Hvem vil ikke være lidt JUSTFAAAB..?! Xo Xo Hamsa

IMG_4588IMG_4590IMG_4585IMG_4582IMG_4583


(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Justfab.dk 3/4)

 • Svar
  Emilie Angell
  27. maj 2015 at 19:29

  Fashion betyder utrolig meget for mig! Det kendetegner hvem jeg er, som person.
  Jeg elsker fashion

  • Svar
   Emma volder
   3. juni 2015 at 19:03

   Fashion betyder meget for mig, da det virkelig fortæller meget om en person. Fashion betyder jo ikke kun mærkevarer, men også alt det tøj og tilbehør man finder, som er “unikt” jeg synes generelt bare det fedt at se og læse om mode, da man bliver inspireret og derefter kan begynde at sammensætte sin egen stil.
   Its not about the brand, its about the style.

 • Svar
  Sofie Lyck
  27. maj 2015 at 19:43

  hi smukke 😉
  Elsker den side og deres tøj og ikke mindst deres fab koncept
  Knus S

 • Svar
  Kamille
  27. maj 2015 at 19:59

  Fashion betyder noget, fordi jeg synes, det fortæller meget om en person

 • Svar
  Bjørg
  27. maj 2015 at 20:45

  Fashion betyder meget for mig men jeg har min egen stil da jeg var lille var jeg lidt ligeglad men dem der gik en klasse mobbede mig med at jeg gik i sort tøj da det dengang kun fungerede med lyserødt efter det har jeg fået et temprament jeg går op i mine ting nu da jeg har fået øjnene op for hvor meget det betyder for mig

 • Svar
  maike hansen
  27. maj 2015 at 20:53

  Fashion for mig er mange ting! Det er ens personligehed, ens liv, det er lykke det er møg dyrt nogen gange fashion gør en glad. fashion kan rede ens dag, uge, måned og år ❤ fashion is just so fab!! ❤❤

 • Svar
  Emilie Bech
  28. maj 2015 at 7:50

  Fashion gør sådan at jeg får mere selvtillid til mig selv, og min mor har snart fødselsdag og vil købe noget FAB til hende! Fra just FAB❤️

 • Svar
  Julie Poulsen
  28. maj 2015 at 16:08

  Hej Hamsa det er så vildt at tænke på at du lige nu kan sidde og læse min mail/besked❤️❤️❤️

  Men fashion betyder for mig nok bare at jeg kan være mig selv og ikke skulle bekymrer mig om hvad andre tænker om mig, jeg elsker bare at kunne være mig selv og at du har fået mig til at stole mere på mig selv så mange tak❤️ jeg skriver ikke alt det her for at smigre mig ind på dig men for at jeg kan få muligheden for du kan skrive til mig❤️

  Så håber du altid vil have det godt
  Knus Julie

 • Svar
  Klara
  28. maj 2015 at 19:56

  Hvad fashion er for mig?
  Fashion betyder utrolig meget for mig, det den man er som person. Man kan sige meget om selv, skille sig ud på sin helt egen måde. Utrorlig mange gode ting hvilket er just fab. Men det viser hvem man er som person. Så fashion er godt, og din fashion er fantastisk
  Knus Klara

 • Svar
  Julie Baarup
  29. maj 2015 at 18:40

  Nu skal jeg være helt ærlig, det er først her i år at jeg er begyndt at gå op i make-up og i hvordan mit tøj ser ud.
  Og jeg synes faktisk at det er ret spændende at eksperimentere med. Jeg ved allerede meget omkring makeup, men knap så meget om tøjet.
  Så jeg vil være ærlig at sige at fashion betyder lidt for mig, da jeg først er begyndt at gå op i det i år.
  Taskerne er også super fede, kan godt forstå at du har valgt dem! ☺️

 • Svar
  Dania
  30. maj 2015 at 0:12

  For mig betyder fashion at jeg kan udstråle min stil og den jeg er med tøj. Fashion for mig gør at får et godt humør men også lidt dårligt da jeg tænker rigtig meget på de fattige børn. Men fashion for mig betyder at jeg kan være mig selv uden at andre skal blande sig i min stil

 • Svar
  Johanne
  3. juni 2015 at 19:37

  Fashion er forskelligt fra person til person. Ved ens tøjstil udstråler man sin helt egen form for fashion – hvilket jeg synes, er vildt fedt.

  Johanne.soegaard@gmail.com

 • Svar
  Camilla
  3. juni 2015 at 19:48

  Fashion betyder for mig at jeg via makeup, hot tøj, lækre sko og tasker, kan føle mig lækker. Når jeg føler at jeg ser godt ud nyder jeg min dag meget mere, så kan jeg gå med ret ryg og udstråle selvtillid (og selvtillid klæder mig). Faktisk betyder fashion mere end jeg lige regnede med inden jeg sat mig til at spekulere på hvad den betyder for mig, for at have selvtillid betyder utroligt meget for mig. ❤️

  God aften til dig

 • Svar
  Elisabeth Christensen
  3. juni 2015 at 19:52

  Fashion for mig er en mulighed for at være sig selv. Det er en måde at vise hvem man er og hvordan ens personlighed er.
  Jeg bruger mit tøj og generelt udseende til at udtrykke hvem jeg er så folk kan få et indtryk derfra. Jeg bruger det blandt andet for at give mig selv selvtillid. Hvis jeg går i tøj og bruger det makeup jeg føler mig tilpas med har jeg det godt. Det giver mig selvtillid at jeg har det godt med hvordan jeg ser ud. Fashion er en ting der er med til at give selvtillid.

 • Svar
  Maria Fisker
  3. juni 2015 at 19:58

  Fashion betyder noget for alle. fashion betyder noget helt specielt for hver person, hvem du så er. Fashion giver dig mulighed for at udtrykke dig, overfor folk du ikke kender. Udtrykke hvem du er som person uden at sige et ord. Jeg har ændret min stil totalt og virkelig sprunget nogle grænser. Det har givet mig for at udtrykke hvem jeg virkelig er. Ikke bare hende med det mainstream sorte tøj. Derfor betyder fashion noget helt specielt for mig.
  BTW. Så er du helt fantastisk Hamsa, du er en man ser op til når det gælder at være anderledes og springe grænser❤️All love to you

 • Svar
  Victoria
  3. juni 2015 at 20:49

  Fashion betyder meget for mig, fordi jeg i mange år er blevet mobbet og drillet af dem fra min klasse og andre på skolen, de syntes jeg gik i mærkeligt tøj og jeg så anderledes ud. I lang tid gik jeg bare for mig selv og ændrede de ting de drillede med, men det var somom de bare gjorde det fordi de kunne se jeg blev såret. Endelig fik jeg min første rigtige veninde og hun hjalp mig igennem alt, hun lærte mig at man skulle føle sig tilpas i det man gik i og at man så fantastisk ud ligemeget hvad man havde på. For at gøre det hele lidt kortere så lærte hun mig at fashion det kan betyde meget, hvilket det gør for mig nu.♥ cramer.victoria@hotmail. Com
  Elsker dig Hamsa♥♥

 • Svar
  Anna
  3. juni 2015 at 21:19

  Det er dejligt at skille sig ud. At kunne have de mest skrigende farver på, mens andre går efter hvad andre går i. Det er ligesom en måde at vise sin personlighed, som for mig er meget vigtigt. For mig er det også selvfølig i orden med makeup.. Men man skal for søren da være kreativ? Hvorfor ikke en skrigene øjenskygge? Er det fordi andre syntes det er grimt? Det er overhovedet ikke grimt, det er en mega sej måde at udtrykke, hvordan man har det (f.eks hvis du er træt og trist putter man nok ikke så meget makeup i ansigtet) jeg elsker makeup, tøj og alt det der. Og bruger alt for mange penge på det.

 • Svar
  Emilie
  30. juni 2015 at 0:26

  Fashion er ik bare en ting, det er en livsstil. Det er ens personlige stil som viser hvem man er. Jeg elsker fx at du tør/vælger at vise din helt unikke stil frem for verden. Fashion betyder en hel del for mig, og derfor elsker jeg det. (Og bruger for mang penge på det)

 • Svar
  Camilla K.
  14. juli 2015 at 12:37

  Fashion er med til at vise hvilken person man er, det er ens livsstil. Det er kedeligt at ligne alle andre, og tro man skal ligne andre for at være noget værd, eller for at se godt ud. Så er man helt forkert på den. Lad være med at være andre end dig selv, for alle er unikke på vær’ deres måde. At skille sig ud, betyder også at man er ligeglad med alle andres meninger, som er vigtigt, for at kunne være i dagens Danmark. Dog elsker jeg selv at skille mig ud, ikke at se op til andre eller ligne dem, for mig til at føle mig mere tilpas .

Skriv en kommentar