DEN DUMMESTE FREDAG LÆNGE…

29. maj 2015

PicMonkey Collagelll


= MAN SKAL ALTID HUSKE AT SMILE, SELVOM DAGEN HAR VÆRET RET TRÆLS.. I MORGEN ER DET EN NY DAG..!

Hej bloggen! Puha.. Dagen idag har bare ikke været min! Det startede med, at jeg ikke kunne komme med til YouTube’s 10 års fødselsdag, som bliver holdt lige nu i København.. Jeg ville så gerne ha’ været med altså.. Men sådan er det! Jeg bor fire timer fra kbh + der er alt det vejarbejde lige nu, så det ville tage ekstra tid! Udover det, så hader jeg normalt ingen mennesker.. Men nu gør jeg.. Jeg hader en person mere end noget andet! Jeg hader hende faktisk så meget, at jeg ønsker hende alt dårligt! Jeg ved godt, at man bare skal glemme folk.. Men når personen virkelig har trådt på en, så fucking hårdt at det næsten kunne være løgn, så kan jeg ikke andet end at hade hende. Jeg er meget ærlig herinde på bloggen, og selvfølgelig fortæller jeg hvordan jeg har det? Jeg vil aldrig skrive, at jeg var glad lige nu, hvis jeg ikke var det? Jeg har virkelig lyst til at fortælle jer alt omkring det her.. Men jeg lader den ligge.. Jeg skal nok komme videre, og aldrig i mit liv om hun kommer til at snakke med mig igen! Karma’s a bitch! For at komme i lidt bedre humør (jeg ved godt, at man ikke kan købe sig til lykke, men jeg havde virkelig bare brug for at gøre noget godt for mig selv!) har jeg købt denne Bronzer Soleil Tan De Chanel fra Chanel, og OMG! Den er så smuk! Jeg bruger den ikke som bronzer, da jeg er mørk i huden, men som highlighter er den så fucking smuk! Glæder mig seriøst til, at vise den på YouTube snart! Jeg fik mig også en lækker is fra YOGO, som var mit aller første besøg heh.. Jeg har lige været i bad, og slapper lidt af.. Senere skal jeg snakke med verdens sødeste mand Jesper.. Det gør’ humøret meget bedre!

IMG_4637

IMG_4649


 • Svar
  Anna Mortensen
  29. maj 2015 at 22:12

  Det er jeg ked af at høre! Håber du er okay!❤️ Elsker at høre om hvordan det får, bare det ikke er sådan noget!❤️
  I ❤️ U
  Knus Anna❤️
  (@annaxmortensen #insta)

  • Svar
   hamsayassin
   29. maj 2015 at 22:26

   Du er så dejlig Anna! Husk det <3

Skriv en kommentar