KIM KARDASHIAN ER GRAVID IGEN..!!

1. juni 2015

6cd5a6e0d298cfd9_kim.xxxlarge


Jeg blev virkelig overrasket da jeg hørte det! Jeg ved at Kim har kæmpet for, at blive mor igen og at det virkelig var hendes største ønske! Jeg er big time Kardashian-fan heh.. Og jeg er virkelig glad på hendes vegne! Jeg har læst mig til førhen, at hun virkelig havde prøvet en masse ting for at blive gravid igen, og hendes læge skulle ha’ sagt at chancerne var ret små hvis hun skulle blive mor igen. Hendes søster (Kourtney) Skulle ha’ tilbudt hende at bære et barn for hende.. Men det behøver hun jo slet ikke nu!! Jeg glæder mig til at følge med i hendes pregnant time..

 • Svar
  Anna
  1. juni 2015 at 22:17

  Hvor ser du kpwtk henne?

 • Svar
  Ikraan
  2. juni 2015 at 18:37

  Ved du hvor man kan se keeping up with the kardasing

Skriv en kommentar