SÅDAN CIRKA..

juni 3, 2015

IMG_4923


Hej bloggen! Det hele er bare sådan cirka.. Jeg har smadret min computer, og det er virkelig bare noget som kan smadrer hele mit liv.. Jeg arbejder på min computer hver eneste dag, og hvordan kan man leve uden en..?! Jeg har bestilt en brugt HP som er på vej hjem til mig nu.. Det hele gik så hurtigt og vil simpelthen ikke kaste flere tusind kroner på en helt ny computer, som jeg alligevel ikke fortstår noget af.. Jeg er ikke en computer nørd så jeg skal sættes ind i tingene inden.. I må undskylde, at det står lidt stille herinde på bloggen med updates og meget andet.. Jeg kan desværre ikke gøre det store lige nu! Jeg har filmet to hele videoer til min YouTube-kanal idag, og det føles helt underligt at ikke sidde og klippe en video sammen lige nu… Desuden synes jeg at vejret er super trist.. Kan slet ikke forstå, at der ikke snart kommer lidt sommer?!

 

 • Reply
  kajadichmann
  juni 3, 2015 at 7:15 pm

  Det er MEGA synd!

 • Reply
  kajadichmann
  juni 3, 2015 at 7:16 pm

  Hov ups kan ikke finde ud af det her:’D

Leave a Reply