SUNDHED: KOSTTILSKUD SOM FAKTISK VIRKER..!

11. juni 2015

FullSizeRender


Hej bloggen! Det faktisk lidt længe siden, at jeg har skrevet om sundhed, kost, og vægttab! Jeg elsker stadig sundhed, træning osv. Jeg kommer til at skrive meget mere om det igen da jeg har lavet et samarbejde med weightworld, som er et fantastisk hjemmeside som sælger end masse til sundhed, kost, slanke, osv. De sidste 14 dage har jeg testet dette produkt Garcinia Cambogia Pure, og jeg må indrømme at jeg ikke har haft store forventninger til denne slags.. Men jeg elsker at teste nye ting af, og jeg har nu afprøvet dette som er kosttilskud inden mad (jeg tager dem om morgen og om aften, en halv time inden jeg spiser, som der også står om produktet. Læs det HER) Grunden til at jeg har fundet ud af, at pillerne virker er at min krop har reager på det. Når jeg står op om morgen, og får første pille og får spist efter de 30 minutter så har jeg det faktisk super fint.. Fordi at fonbræringen allerede er lav så kan min krop gå med til, at den bliver “kunstigt” sætte igang. Senere på aften ved en 17:30 tiden tager jeg den igen en halv time før jeg spiser, og der kan jeg nemlig få lille smule kvalme eller hovedpine. Da min fonbræringen allerede er igang i forvejen, så kan min krop reagere på at den bliver endnu mere sat igang.. Det vil sige at det virker og der står også, at man skal forbi lægen inden man tager dem (hvilket jeg også har gjort, og fik grønt lys) Det bare vigtigt at få spist når man tager dem! Det skal også siges at man selvfølgelig skal træne ved siden af som man gøre, og spise rigtigt som man skal! Jeg har ikke været på vægten endnu da jeg skal teste dem endnu mere, og så vender jeg bestemt tilbage med anmeldeser og flere produktet fra hjemmesiden.

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Weight World)

    Skriv en kommentar