SORRY.. :(

13. juni 2015

FullSizeRender (1)XX


Jeg hader at komme med undskyldninger og det ligner slet ikke mig! Men jeg undskylder alligevel, og jeg forklar mig til jer. Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke har blogge igennem de sidste 2 måneder som jeg pleje førhen.. Jeg var konstant igang med at tage billeder hele tiden til bloggen, instagram osv.. Blogget op til 3 gange dagligt, og jeg savner det helt vildt! Jeg savner at blogge fra morgenstunden til at jeg skulle i seng.. I ved at jeg har min YouTube-kanal godt kørende, og i sidste weekend ramt jeg de 10.000 abonnementer heh.. Jeg bruger rigtig meget af min tid på, at filme videoer, klippe dem sammen og det tager bare LONG time! Det er slet ikke det samme som at sidde og skrive som jeg gøre lige nu. F.esk idag startede jeg med at filme en video klokken 10 i morges (den tog knap 2 timer) Efter det, skal den over på computeren som tager noget tid + så skal det klippes sammen, kigge igennem om der er fejl, og så videre.. Klokken er snart 21, og den skal ud på kanlen nu her.. Det tager bare meget energi og lysten til at blogge forsvinder selvfølgelige IKKE! Men jeg har kommet til, at skubbe det lidt væk hvilket jeg har tænkt mig at rette op på! Og vores blog-site har været en del nede som mange af jer har skrevet til mig, og det er der meget snart styr på. Jeg håber at i forstår mig og jeg stadig brænder for, at blogge og det sgu her jeg startede det hele, så aldrig om jeg stopper. I morgen bloggere jeg om hvordan jeg har det, og hvad der er sket det sidste stykke tid.

    Skriv en kommentar