HVORDAN HAR JEG DET SÅ..?!

14. juni 2015

IMG_5849l

HUSK AT SE MIN NYESTE VIDEO, SOM ER INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL NU!

Igår skrev jeg et indlæg herinde, og fortalt hvorfor jeg ikke har fået blogget igennem som førhen, og tak for alle jer, som skrev til mig at det var helt okay! Det betyder nemlig crazy meget for mig! Hvordan går det så derude? Jeg har det faktisk super! Jeg har lige haft et par dage, som ikke var de bedste i verden og hey? Livet er ikke altid rart, og det har jeg bestemt mærket til mange gange! Men kærlighed til sine nære mennesker er det bedste i hele verden! Jeg elsker seriøst de folk, som er tæt på mig! Sisse, som altid lytter til mig når alt er crap, jeg elsker dig så meget! Jeg kan slet ikke vente til at du besøger mig i juli måned (i kan godt glæde jer til det sjoveste videoer vi filmer sammen!!)! Min bedre halvdel Jesper, som altid er der for mig, og aldrig havde jeg regnet med, at der fandtes en person som ham! Du er den aller bedste i hele verden! Lol.. Nu lyder hele indlægge jo mærkeligt? haha.. Jeg har bare lyst til, at fortælle jer om de mennesker, som gør mig glad og får mig op HVER GANG!! Vi må heller ikke glemme min skønne Malene, som altid brokker sig men fuck nu det.. Jeg elsker hende af hjerte, og der findes ikke en person som hende.. Hun får mig altid til at grine! Jeg sidder på sofaen og smiler! heh.. kender i det? Når man bare tænker på de mennesker, som der betyder aller mest i livet! Tænk, at man kan blive så glad så hurtigt? Jeg har det godt!

IMG_5848


 Jeg elsker min nye taske fra JustFab..! I finder den lige HER.

  • Svar
    Sisse
    14. juni 2015 at 21:59

    I LOVE YOU! Du er min bedste Hamsa i hele universet <3

Skriv en kommentar