VIND EN MARGUERIT HALSKÆDE + RABATKODE..!

17. juni 2015

IMG_5981loll


 RABATKODEN TIL CHANTI.DK ER BLEVET FORLÆNGET TIL OG MED D. 31 JULI! KODE: HAMSA

Hej søde jer! Så har jeg endnu en rabatkode til jer fra min yndligs smykke-site Chanti.dk, som jeg efterhånden har samarbejde med over to år. Jeg synes det er en kanon hjemmeside, som har så mange forskellig brands + smykker at vælge imellem! Udover det så når man bestiller på dagen, så er smykket hjemme dagen efter! Det noget vi godt kan li’! Jeg har modtaget denne Marguerithalskæde, og da jeg ikke kan passe den så vil jeg hellere give den ud til en af jer!

  x REGLERNE x

     1. Kommenter under indlægget her hvad dit yndlingstal er.

      2. Hvad betyder smykker for jer?

Jeg finder en vinder d. 24 Juni (præcis om en uge)

IMG_5982kkk

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Chanti.dk 1/2)

 

 • Svar
  Cecilie Emma Nielsen
  17. juni 2015 at 17:20

  4!!!! Elsker smykker, og specielt marguerit. Har desværre ikke råd til dette fine mærke, som studerende på SU. Hååååber så meget!

  • Svar
   Hosna anwari
   17. juni 2015 at 18:13

   Mit yndlingstal er 2!
   Smykker betyder faktisk ret meget for mig, tror det har så stor en plads i mit hjerte Fordi… at man får dem af bestemte personer! Hvis man mister alt, har man stadig sit smykke, hvilket jeg synes betyder rigtig meget! Så det betyder enormt meget, og hvis jeg ku’ være så heldige at vinde den, ville jeg blive enormt glad! Få en halskæde fra selveste Hamsa yassin!
   Held og lykke til alle jer andre!

  • Svar
   Nina
   17. juni 2015 at 21:16

   Mit y-tal er 4♥
   Jeg elsker smykker og især her om sommeren og også maguerit smykker fordi de er så fede at have på og at jeg på en måde samler på maguerit ting

 • Svar
  Cathrine Pedersen
  17. juni 2015 at 17:21

  Mit yndlingstal er 7
  Smykker betyder meget for mig, fordi jeg har nogen smykker som jeg har fået af nogen som betyder meget for mig ❤️

 • Svar
  Amalie Frost
  17. juni 2015 at 17:21

  Yndlingstal: 4!

  Smykker betyder så meget for mig. Smykker er som børn for en, og det er egendele som betyder noget for en! Jeg elsker smykker og har altid drømt om at få sådan en halskæde synes simpelthen de er så flotte.. Smykker betyder alt!

 • Svar
  Emma Riger Jensen
  17. juni 2015 at 17:22

  Mit lykketal er 3.
  Jeg synes at smykker sætter prikken over i’et for ens outfit, og at man føler sig lidt smukkere!.. 🙂

 • Svar
  Camille Andersen
  17. juni 2015 at 17:23

  Hej Hamsa! ❤️
  Mit yndlingstal er 8.

  Smykker betyder en del for mig da jeg synes de er ligesom tatoveringer. De beskriver dig, de betyder noget for dig og så ser de brandgodt ud. Men med smykker kan du altid skifte. Og du kan have så mange på som du har lyst til. Jeg elsker generelt bare smykker og jeg ville elske at have denne smukke kæde til min samling

 • Svar
  Mira
  17. juni 2015 at 17:23

  1. Mit yndlingstal er 9.
  2. Hvis smykker har en speciel betydning, betyder det meget for mig. Hvis jeg f.eks. Har fået smykket af en jeg holder af. Ud over det, kan jeg bare rigtig godt lide at bære smykker, da jeg synes de er så smukke!

 • Svar
  Emilia jørgensen
  17. juni 2015 at 17:24

  Mit yndlings tal er 28, fordi det er min fødselsdag der og jeg har altid haft held på det tal ❤️

  Smykke betyder ret meget for mig, nogen minder mig om mine minder med nogen, andre minder mig om min familie og til sidst mine veninder ❤️

 • Svar
  Natashia
  17. juni 2015 at 17:27

  Mit Y-Tal er 4!!!!❤️
  Smykker betyder seriøst ALT for mig, jeg går med smykker HVERDAG!!!!
  Det er bare prikken over “I’ET”, hvis man vil have et pænt look!!

 • Svar
  Liva
  17. juni 2015 at 17:28

  Lykketal: 2
  Jeg elsker at bære smykker men kun hvis de har en betydning for mig, de skal have en historie eller en bestmt følelse forbundet med det. Jeg føler at smykket er usynligt og ligegyldigt hvis det ikke har en betydning.

 • Svar
  Trine
  17. juni 2015 at 17:36

  Mit yndlingstal er 20, da jeg har fødselsdag ddn 20’ende, faktisk i denne måned her på lørdag hvor jeg bliver 14 år Margiueritter er så smukke og så moderne for tiden, så det ville betyde en el del at vinde☺️

 • Svar
  Trine
  17. juni 2015 at 17:38

  Forresten syntes jeg smykker pynter og er en super nem måde at pifte sig selv op på, også er det bare så fint!

 • Svar
  Bjørg
  17. juni 2015 at 17:40

  lykketal: 14

  Hvad et smykke betyder for mig:
  Det kommer an på hvor det er fra jeg fik f.eks. Et armbånd af min oldemor ca. En uge før hun sov ind det betyder meget men der er nogle smykker der betyder noget men nogle er også bare for at se køn ud ☺️

 • Svar
  Cecilie kejser
  17. juni 2015 at 17:40

  Hej Hamsa, tjo mit lykketal er faktisk 24 fordi jeg har fødselsdag den 24 og derfor er der mit ynglingstal.

  Smykker betyder meget for mig, kommer an på hvem de er fra, hvis det er fra min tætteste familie og venner betyder det meget, men ellers så er jeg bare super glad for dem. Jeg har haft mange smykker, men desværre blev de stjålet under et indbrud hvilket betyder jeg har måske 5-10 smykker de fleste af dem betyder noget men ellers er det sådan nogen liidt billige nogen. Så ville utroligt gerne vinde denne lækre og guddommelige halskæde❤️

  Kys fra mig
  //Cecilie

 • Svar
  Laura
  17. juni 2015 at 17:45

  Mit y-tal er 8
  Smykker betyder en del for mig da det bare kan friske en op feks. På en trist tøj dag gør de det hele bedre

 • Svar
  Signe
  17. juni 2015 at 17:46

  Mit yndlings tal er 3
  Jeg elsker smykker både fordi nogen har en betydning for mig men også fordi det kan friske ens oufit op

 • Svar
  Emma
  17. juni 2015 at 17:48

  Mit yndlingstal er 26:)
  Jeg er SÅ glad for smykker. Jeg synes helt klart, at det giver rigtig meget for et outfit! Jeg elsker at gå med smykker, som betyder meget for mig. Specielt halskæder er nogle af de smykker jeg er aller mest glade for. Jeg ønskede mig rigtig meget magorit-halskæden, men fik den desværre ikke til min konfirmation:(
  PS. Elsker dig og dine videoer! Du er så sød<3

 • Svar
  Sofie
  17. juni 2015 at 17:56

  Mit lykke tal er 4
  Min betydning for smykker er et minde og dens værdig (ikke i penge)

 • Svar
  Cecillie
  17. juni 2015 at 17:57

  Mit lykketal er 4

  Et smykke betyder meget for mig, jeg bliver hurtig knyttet til mine smykker altså de begynder hurtigt at betyde noget for mig. Så smykker betyder meget for mig da jeg også føler det giver “held”

 • Svar
  Caroline Amalie
  17. juni 2015 at 18:05

  Mit yndlingstal er 2!
  Smykker er bare det der sætter prikken over i’et 🙂

 • Svar
  Camilla winther
  17. juni 2015 at 18:09

  2 og det betyder alt det pifter altid mine outfittets ud, som er det bedste i denne verden❤️

 • Svar
  Elisa
  17. juni 2015 at 18:21

  Yndlingstal: 7!

  Smykker betyder meget for mig, for det kan pifte mit lidt kedeligere hverdagstøj op til noget flot og mere friskt! De smykker jeg går med er smykker der betyder noget for mig, og det ville dette smykke hvis jeg vandt!

 • Svar
  Freja Mejlgaard
  17. juni 2015 at 19:01

  8:))) Jeg elsker smykker, jeg syntes et smykke kan gemme på historier! Og det vil den her halskæde hvis jeg fik den, da den er fra dig❤️

 • Svar
  Maja V
  17. juni 2015 at 19:01

  1. Mit yndlingstal er 7❤️

  2. Smykker betyder helt klart meget!

 • Svar
  KRISTINE
  17. juni 2015 at 19:02

  Mit ynglings tal er 2 🙂
  smykker bedtyder ret meget for mig, nogle minder mig om noget/nogen og så synes jeg også bare at det er super flot med smykker 🙂

 • Svar
  Kamille
  17. juni 2015 at 19:13

  Mit yndlingstal er helt klart 4! Smykker betyder noget, fordi det gør et lidt kedeligt outfit til et mega tjekket outfit. Også synes jeg også, det kan fortælle lidt om en person

 • Svar
  Josefinr
  17. juni 2015 at 19:16

  Mit yndlingstal er 10!
  Det ville betyde meget for mig da jeg fik sådan en halskæde i konfirmations gave for efter hånden nogen år siden… Den gik i stykker sidste år, grundet brug.. Så er noget af det sorte røget af… Den er så gammel at butikken intet kan gøre… Det slid… Derfor ville jeg blive så glad for en ny, så jeg stadig kan gå med en halskæde med betydning… Uden den er i stykker! ville blive så lykkelig! ❤️

 • Svar
  Andrea J
  17. juni 2015 at 19:21

  1: mit yndligstal er 1, jeg ved ikke hvorfor, jeg elsker bare det tal <3
  2: jeg ELSKER smykker. jeg går altid men en ring jeg har fået af min kæreste, og en halskæde med mit navn, jeg har fået af min mormor og morfar. begge smykker betyder rigtig meget for mig. vis jeg vandt det smykke ville jeg blive "lykkelig", både fordi den er fra dig, og fordi at den er sååå flot. <3
  Elsker dig og in personlighed du er sååå dejlig. <3

  knus<3

 • Svar
  Mathilde Jørgensen
  17. juni 2015 at 19:27

  Mit yndlingstal er 5.
  Smykker betyder meget for mig. Hvert smykke er noget specielt, da du ikke glemmer smykkest betydning. Du har fået et smykke af en person, en personlig gave. Ihvertfald for mig. Man viser sin personlighed igennem smykkerne. De beskriver ens indre, men også din stil. Jeg elsker at skifte mine smykker. Det pifter bare et outfit op. Du kan jo selv vælge 😀

 • Svar
  Vicky
  17. juni 2015 at 19:43

  Mit yndlingstal + lykketal er 9, hvilket det har været siden jeg var lille. Det var min farmors lykketal og jeg var en ekstremt efteraber som selvfølgelig ville have samme tal som sin farmor. Tallet har bevist at være mit lykketal, da jeg har i eksamener talt til 9 når jeg skulle trække spørgsmål – og jeg har fået en ekstremt god karakter :-D!
  Smykker betyder meget for mig, da jeg føler at smykker er en kvindes vej til at vise sin identitet – som er ekstremt vigtigt, hvis man vil opnå noget stort i livet 🙂
  Knus

 • Svar
  Cecilie Aarestrup
  17. juni 2015 at 20:59

  Mit yndlingstal er 7.. Og smykker er meget i min hverdag, man går jo med det hver dag og de er SÅ flotte. Og det kan betyde meget. Har stadig en ring fra min konfirmation for 3 år siden og den er stadig ligeså betydeligt for mig

 • Svar
  Lærke
  17. juni 2015 at 21:33

  Mit ynglings tal- 19
  Smykker betyder utrolig meget for mig. Jeg synes det er noget der pynter så utroligt smukt. Smykker er noget der får en kvinde til at føle sig som en kvinde!

  Knus 🙂

 • Svar
  Josefine struve larsen
  17. juni 2015 at 21:45

  Hej Hamas mit y-tal er 13 forde det er et tal som betyder nået for min familie det er nemmelig hele min families y-tal det ville betyde sår meget for mig at venne halskæden jeg er en pige på 10år og min forældre er lige blevet skældt så det ville gør mig så glad at vinde halskæden foresten nu vor min forældre lige er blev skældt er du en stor hjælp for mig at jeg kan ligge inde på mit værlse og se dig på youtube og læse din blog
  PS ELSKER DIG OG DIN BLOG KH JOSEFINE STRUVE LARSEN

 • Svar
  Lærke
  17. juni 2015 at 21:54

  Mit Y-tal er 3 . Elsker smykker , har også ønsket mig den i 2 år uden at havet fået den så det ville da være fedt hvis man vandt

 • Svar
  Cylia M
  17. juni 2015 at 22:15

  Ej hvor er det smukt i sølv og så med sort – har aldrig set den sådan før 🙂
  1. Mit yndlingstal er 5. Det er min fødselsdag, mit husnummer, det antal min kæreste og jeg har været sammen inden han friede og antal søskende jeg har 🙂
  2. Smykker er bare den perfekte accesorize. Det er det mest perfekte til at fuldende et look. Jeg elsker når de fortæller en historie 🙂

  JEG KRYDSER FINGRE! 🙂 http://noshandchat.blogspot.dk

 • Svar
  Tanja J.
  18. juni 2015 at 0:14

  Mit ynglingstal er 4 🙂
  Smykker betyder meget for mig, da de er med til at definere og udtrykke hvem man er og da de ofte lige sætter prikken over i’et og fuldender det samlede billede.

 • Svar
  Patricia vergod bennett
  18. juni 2015 at 12:06

  Mit ynglings tal er 3 🙂
  Og jeg elsker smykker, de passer til næsten alt og kan give det sidste til dit outfit. <3

 • Svar
  Maiken Bjødstrup
  18. juni 2015 at 14:55

  Mit ynglings tal er 12 🙂
  Smykker er det, som fuldfører et outfit! Så ja – det vigtigste i mine øjne, hvis man snakker om at sætte sit eget præg på mode. Jeg krydser fingre! 🙂
  http://thesweetattitude.bloggerspoint.dk/

 • Svar
  Amalie
  18. juni 2015 at 17:37

  Hejsa 🙂
  Ja, mit yndlingstal er 76 et meget stort tal men mit yndlings 😉
  Jeg elsker bare smykker, de er noget så fantastiske. Elsker især Marguerits smykker, har selv ville købe en ring og en machende halskæde men det bliver alt for dyrt.
  Smykker er også med til at fuldende dit outfit 100% og ville blive hjertensglad for sådan en halskæde! Den er virkelig smuk 🙂

 • Svar
  Julie Svankjær
  20. juni 2015 at 16:03

  Yndlingstal: 14 <3
  Smykker betyder noget forskelligt for mig. Jeg har flere smykker som jeg holder meget af fordi de har en specielt betydning. Det behøves ikke være en stor betydning, det kan også være et ur jeg har købt i glitter, men jeg ved bare at det passer rigtig godt til et bestemt outfit og derfor betyder lige dét ur noget for mig. Så er der også de smykker som jeg har fået af nogen jeg holder af, eller måske arvet efter nogen er afgået ved døden. Smykker kan betyde forskellige ting for forskellige mennesker, og den tanke jeg nu meget godt lide. Ligesom jeg ville kunne lide at have et smykke fra Hamsa Yassin 😉
  God dag <3

 • Svar
  Helena
  23. juni 2015 at 21:34

  Mit yndlingstal er 26 🙂
  jeg elsker smykker og går med både ringe, ur, armbånd, halskæde og øreringe hver dag – også hvis jeg bare skal ned og handle. Det giver en eksklusiv følelse fornemmelse i hverdagen. Jeg har både billige high-street smykker og smykker som fx min marguerit ring jeg købte for de penge jeg arvede fra min morfar da han døde som har en stor personlig værdi for mig!
  Elsker din blog <3

Skriv en kommentar