HVEM STEMMER JEG PÅ..?

18. juni 2015


 HUSK AT STEMME PÅ MIG TIL GULDTUBEN 2015 LIGE HER.!!

Hej bloggen! Håber at alle jer, som har haft muligheden for, at stemme fik stemt, og til jer andre som hepper på siden linjen go’ go’ go! Jeg stemmer personligt på rødblok, og har altid været på den side.. Eller vent! Jeg har aldrig gået, så meget op i politik, som jeg gøre den dag i dag haha.. Jeg har aldrig regnet med, at jeg faktisk skulle skrive det her men jeg synes faktisk, at det er en lille smule spænende!  Jeg stemmer på rød fordi, at de har gjort det så godt og fået Danmark ud af krisen, også tænker de meget på familier, ældre og bare generelt mennesker, og det synes jeg meget om. Jeg håber virkelig, at Helle vinder i aften! Jeg har intet imod blåblok udover, at Lars Løkke ser ret sur ud.. Det bryder jeg mig ikke om. Hvem stemmer i på? Xo Xo

 

    Skriv en kommentar