URBAN DECAY HAUL (VIDEO) + BILLEDER..!

20. juni 2015

IMG_6164

IMG_6165

IMG_6166

IMG_6161

IMG_6168


= SE VIDEOEN – URBAN DECAY HAUL INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL..!

Hej sødest jer! Så fik jeg taget et par billeder af produkterne! Jeg håber i synes om det hurtige haul, som jeg har filmet. Det er første gang, jeg har haft noget fra Urban Decay, og jeg er bestemt overrasket! Som jeg siger i videoen, så er de crazy pigmenteret og slet ikke bøvlede, når man lægger det på. Jeg laver også snart et tutorial med produkterne, så i kan se hvordan de virker på mig! Urban Deacy kan kun købes hos Magasin + deres online side, som i finder lige HER. Jeg er især overrasket over Naked Skin Concaleren, som virkelig bare er pigmenteret, no shit, og jeg har dem i farverne #mediumlight & #mediumdark. Jeg er vild med alle produkterne, og glæder mig så meget til at lave flere videoer med dem!!

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Urban Decay Danmark)

    Skriv en kommentar