ANMELDELSE PÅ NIVEA – “Q10”..!

21. juni 2015

IMG_5915

IMG_5916


Hej sødeste jer! Så har jeg en lille anmeldelse af serien “Q10” fra Nivea! Jeg har teste den de sidste 14 dage, og man skal selvfølgelige bruge produkterne long time før, at de gir’ den helt rigtig effekt. Som jeg har nævnt i en af mine haul’s så er jeg blevet ret fan af Nivea igen, og det mærke dør sgu aldrig! heh.. Men “Q10” – serien er jo mere til folk med rynker, og vil ikke mene selv at jeg har rynker endnu? Det kommer nok! Og det skal lige siges, at jeg aldrig nogensinde kommer til at sprøjte botox i hovedet, og jeg har heller ikke noget imod at andre gøre det! Jeg kommer aldrig til det, og jeg står fast i mit valg. Når det er sagt, så synes jeg at det helt fair, at holde sit ansigt naturligt og passe på den. Jeg synes disse produkter er super lækre, og jeg bruger dem mere til “hverdags brug” uden at tænke over, at det hjælper mod rynker.. Jeg er ret vild med serum i forven, og i serien finder man også Anti-Wrinkle Serum Pearls, som er ret tyk i det og når jeg har fået den på bruger jeg også Anti-Wrinkle Q10 PLUS Moisturizer Day Cream, som virkelig har en fantastisk følelse, af massere af frugt! Jeg føler mig virkelig beskyttet efter jeg har fået den på, og følelse ret behageligt samtidigt.

IMG_5917lllll


(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nivea Danmark)

    Skriv en kommentar