SANKT. HANS 2015

23. juni 2015

IMG_6322

IMG_6320

IMG_6311

IMG_6319


Hej sødeste jer! Håber at i har haft en dejlig Sankt. Hans aften med dem som i holder mest af! Jeg er så træt lige nu heh.. FORRESTEN, så har jeg fået sommerferie! Wuhu.. Dog skulle jeg tidligt op i morges, og hele vejen til herning fordi at jeg skulle til møde. Siden det, så har der været fart på (eller jeg fik slikket solen) yummi!! Vejret har været fantastisk her! Jeg fik filmet MEGET idag, og skal sidde og klippe det hele sammen nu her.. Når ja, så kan jeg ikke komme udenom, at jeg har været på skærmen i aftes.. Det vist jeg faktisk ikke!! #Nethaderne, har genudseles , og det væltede ind med søde beskeder på instagram og min chat gik helt ned.. Det betyder så meget, og hvor er der bare mange søde mennesker derude!! Men jeg er videre, og for mig var det bare en periode som jeg faktisk ikke vil snakke om mere. Nu vil jeg lige få det sidste gjort færdigt, og Jesper ringer nu her så vi kan få Face-timet.. Wee! jeg glæder mig! Håber at i får en dejlig aften derude!

    Skriv en kommentar