GIVEAWAY VINDER + UPDATE..!!

24. juni 2015

IMG_6361lolw

God aften bloggen! Så er det blevet tid til at finde vinderen af min Chanti-giveaway, og vil endnu en gang sige TAK til alle jer som har deltaget! Det betyder altid crazy meget! Udover det, så gælder rabatkoden til og med d. 31 Juli, så husk at brug den når du handler der. Koden er stadig: HAMSA! TILLYKKE TIL: Cecilie Kejser! Send mig en mail: (hamsayassin@live.dk) Hvis jeg ikke får et svar indenfor de næste 3 dage, så finder jeg en ny vinder.


Dagen idag har igen stået på at filme til min YouTube-kanal + klippe flere videoer sammen, og jeg har faktisk postet endnu en video idag (Vlog: Sankt. Hans, Makeup, Hair Style & Outfits) Alt fra min aften igår, og synes det var super nice, at filme det med.. Lige nu sidder jeg på sofaen og drikke en kop te.. Jeg har ikke trænet over en uge fordi, at der har været så mange andre ting, som jeg skulle have gjort.. I morgen giver jeg den gas igen, og det samme fredag.. På lørdag går turen til københavn hvor der skal filmes med MAZE til søndag aften.. Glæder mig!!

    Skriv en kommentar