NEW IN: REEBOOK CROSSFIT NANO 4.0..!

24. juni 2015

IMG_6333

IMG_6334


Hej bloggen! Så blev det onsdag, og jeg nyder bestemt min sommerferie fuldt ud med en masse optagelser til min YouTube-kanal, og i weekenden står den på københavn med MAZE, hvor vi også skal filme løs! Udover det, så vil jeg lige vise jer mine super lækre nye Reebok Crossfit Nano 4.0, som jeg faktisk har ønsket mig long time. I kan finde dem hos aplus.dk, som er en super fed hjemmeside med end masse til træning til både mænd, og kvinde alt fra trænings udstyr, sko osv. Jeg har lige gået med dem lidt herhjemme, og skal nok fået snakket om dem i en af mine videoer og vise dem der. Man kan få dem i flere farver og jeg elsker som sagt, at skille mig ud altid heh.. Så jeg valgt dem i en lidt crazy farve, og synes faktisk at de klær mig meget! Dog skulle jeg have valgt dem i en mindre str.. Men det går nok! Hvis i er ude efter det selv, så helst køb dem i en mindre str. end i bruger normalt. De er super behagelig at gå med synes jeg og jeg tror også at jeg kommer til bruge dem meget mere nu hvor jeg har besluttet mig for, at løbe lidt i juli måned (vi håber på mere sol!) Ellers bruger jeg dem nok til fitness.

IMG_6188


 (Sponsoreret indlæg i samarbejde med Aplus.dk)

 

    Skriv en kommentar