JEG LEVER STADIG..!

juli 1, 2015

IMG_6671


(JULI MED HAMSA ER STARTET – SE AFSNIT #1 INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL..!)

Hej sødeste jer! Jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte? Eller bare skrive..? Jeg har ikke blogget i en helt uge.. Det første gang nogensinde, at min blog her stået stille i en helt uge! Det er seriøst trist for MIG! Jeg har været på farten disse dage.. Hvis i følger mig på instagram, så har jeg været i København i hele weekenden med MAZE, idag har jeg været på himmelbjerget, og i morgen skal jeg til vejle med MAZE, og ja der bare gang i den! Jeg har seriøst ikke haft overskud til, at blogge disse dage.. Og faktisk filmer jeg hverdag nu hvor #JuliMedHamsa, er startede inde på min YouTube-kanal.. Jeg har virkelig dårligt samvittighed over det, og håber at i med mig.. Jeg har forklaret mig det før, og lige nu bruger jeg bare tiden på det. Min kanal vokser, og jeg vil det så gerne (det samme med bloggen) Jeg har måtte ankende, at det er sådan lige nu.. Hvis i vil se hvad jeg lavet i kbh, så har jeg vlogge og videoen kan i se lige HER. Jeg vil gøre mit bedste for, at holde bloggen udateret, så meget som muligt. Jeg håber, at i forstår mig! Xo Xo Hamsa

IMG_6652

Cecilia og jeg var inde på Karma Sushi, at spise som altid.. heh! Det var super hyggeligt, og lækkert! Jeg elsker den tøs!

IMG_6650

IMG_6651

Nogen af de skønne Beauty-piger fra MAZE.. Tak for en dejlig weekend!

IMG_6611

    Leave a Reply