DET SKAL FEJRES..! (HAMSAYASSINDK)

juli 3, 2015


( Moët et Chandon Imperial kan købes hos Bar-one.dk)

Idag kommer video nummer 100 inde på min YouTube-kanal, og det skal fejres! Det crazy, at det har gået så stærkt! Jeg har nu youtubet i 10 måneder, og runder lige om lidt de 11.000 skubs! Tusind tak! Jeg har aldrig smagt “Moët et Chandon Imperial” førhen, og synes nu at det smager fantastisk! Bar-one.dk, har en af de fedeste koncept i Danmark, som jeg også håber kommer os jyder til gode senere hen. De kører 2 timers levering i hele Storkøbenhavn fra torsdag og til og med lørdag, og det er netop 2 timers levering som de kører ud til privat. Super fedt! Os jyder må desværre vent en dag, og mon ikke at vi overlever det. Jeg synes, at det er en super fed idé! Jeg drikker næsten aldrig alkohol mere, og når jeg endelig skal,så skal det også være luksus! Heh.. De har en masse lækre mærker, som i kan se lige HER.

 

    Leave a Reply