MORGENRUTINE: MK OLIE

5. juli 2015

(HVIS I BESTILLER MK-OLIE LIGE NU, FÅR I FRI FRAGT (GÆLDE ALLE VARER) HOS SHINELIKEASTAR.DK)

Hej sødeste jer! Som I ved, så kører jeg lige nu “Juli Med Hamsa” inde på min YouTube-kanal, i hele juli måned. Min morgen/aften rutine kommer også op senere hen. Noget som jeg bruger hver morgen er MK-olie. Det faktisk min flaske nr. to jeg er igang med! Der er flere forskellig udgaver af MK. Der er en til mænd, en til kvinder, en til børn og en til hele familien. Jeg har selvfølgelige den til mænd, og har nu i 5 måneder benyttet mig af MK-olie hver morgen. Eller.. jeg har haft 2-3 ups’ere, men det har altid været når jeg skulle en weekend til København, hvor jeg ikke har slæbt det med. MK-olie er fantastisk! Jeg ved, at der mange der benytter sig af MK-olie, dog skal siges at vi ikke ALLE er ens, så vi reagerer selvfølgelige forskelligt på den! Min erfaring med MK-olie er at den har hjulpet min hud meget – jeg ser en stor forandring og jeg er meget tilfreds med produktet! Jeg har ikke ligeså meget uren hud, som førhen og jeg 110% sikker på, at olien har været med til at gøre kæmpe forskel. Det skal lige siges, at det IKKE fjerner alle urenheder, men det er tydeligt at den har hjulpet på det. Man skal tage det i et par måneder for at se resultater. Jeg vil foreslå minimum tre måneder, herefter har jeg set resultater. MK-olie sætter også ens forbrændning igang, og igen hos nogen mere end andre. Jeg har ikke vejet mig i perioden – så jeg har ingen erfaring med dette. Desuden så har jeg heller ikke trænet som normalt de sidste 14 dage, da jeg har været på farten, som I ved. Jeg håber at jeg har vist jer interesse for produktet – og hvis i er interesseret kan i finde produktet hos shinelikestar. Hvis I tilmelder jer via. nyhedsbrevet får I ofte tilbudt rabatter. xo xo Hamsa

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Shine like A Star)

    Skriv en kommentar