HVORDAN GÅR DET SÅ..? (HAMSAYASSINDK)

7. juli 2015

IMG_0327loll

Det længe siden at jeg har lavet sådan et mere personligt indlæg på bloggen – og jeg savner det! Jeg savner at komme ud med alle mine tanker og ja, det skal nok blive som før herinde – MEN lige nu, så fokusere jeg bare på YouTube. Jeg vil VIRKELIG gerne være begge steder, som i at blogge flere gange om dagen som førhen, men min tid bare begrænset lige nu. Og det lyder måske lidt skørt.. Men det at blogge, er langt nemmere end at lave YouTube videoer, også tænker i nok: Jamen hvorfor blogger du så ikke bare..? Hvilket jeg også ofte spørger mig selv om.. Jeg har måske svaret: og det er energien! Når jeg filmer, så skal jeg være 110% PÅ, og det kender alle youtuber til. Lysten SKAL være der når man filmer ellers bliver det hele noget rod. Udover det, så har jeg det fint nok fortiden.. Savner bare, at sommeren ikke brænder 110% på, og det bare pisse træls faktisk. Jeg vil fucking ha’ sommer! heh.. Mit humør kører også bare op og ned.. Har slet ikke fået trænet igennem det sidste lange stykke tid og det påvirker faktisk mit humør! Så i morgen TAGER jeg i fitness, og gir’ den fuldstændigt GAS! Kender i det..? Når man bare ikke orker i perioder? Den periode er jeg i lige nu. MAN føler bare, at man har taget 50 kilo på, og at man aldrig bliver sund igen (måske lidt overdrevet). Men ærligt, så kan jeg godt ha’ det sådan? Jeg spiser da sundt som altid, og måske kommer der lidt mere usundt her til sommer, men sådan er det vel! I morgen vil jeg lige blogge om min træning, og jeg glæder mig faktisk helt vildt til at træne nu!

    Skriv en kommentar