MAKEUP: HIGHLIGHTER / CONTOUR..!

9. juli 2015

PicMonkey Collagehek

BASE: Jeg starter med at vaske mit ansigt (har ikke brugt en dagcreme til dette look faktisk) heh.. Jeg starter med Youngblood Mineral Primer, som jeg bare elsker! Efter det blander jeg Youngblood Liquid Mineral Foundation #suntan, og den er lidt for lys til mig så jeg blander den op med min foundation fra Sephora. Jeg bruger min højt elskede beauty blender til, at blande det hele sammen.


HIGLIGHTER/CONTOUR: I dette look har jeg brugt min NYX Concealer Jar #Medium, som er too much pretty! Jeg starter altid med at dække mine øjnerander efter det, min næse, panden, omkranset af mine læber, hagen og til alle sidst min kant. Til contour har jeg brugt Long Wear Even Finish Compact Foundation fra Bobbi Brown. Først mod mine kindben, panden, næsekant, og aller sidst min hage. Igen bruger jeg min beauty blender til, at blande det hele sammen (den skal selvfølgelige være våd)


SETTING: Der hvor jeg har higeligter bruger jeg Anastasia Beverly Hills – Contour kit, og jeg bruger farven #banana, som er en af mine yndlings!! Til resten af ansigtet sætter jeg min foundation med Naked Skin Ultra Definition Pressed Finishing Powder i farven #nakeddark. Til aller sidst pifter jeg det en lille smule op med prep + prime fra MAC.


FINISH: Jeg bruger min Medium to tan kit fra Anastasia Beverly Hills farven #havanna, og gøre det samme som jeg gjorde, der hvor jeg har lavet min contour. Så tager jeg min bronzer fra Clinique (True Bronze Pressed Powder Bronzer) i farven #sunblushed, og bruger den der hvor jeg har lavet contour, en lille smule på næsten, og panden. Til aller sidst bruger jeg min Naked Flushed i farven #strip (blush/bronzer,higelighter kit) Jeg dupper blushen på, og til sidst bruger jeg higelighter med en higelighter børste fra Maxfactor.

IMG_6906

    Skriv en kommentar