HAMSA: HVORDAN VAR DIN BARNDOM..? DEL: 1

juli 12, 2015

PicMonkey


= HUSK AT SE MIN NYE VIDEOER INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL.!

Som alle andre mennesker, så har jeg også haft min barndom og når jeg tænker mig om lige nu, så det ret hyggeligt, at jeg aldrig kommer til at opleve min barndom igen! Tiden flyver, og husk at nyd det hele lige nu. Jeg blev født d. 15 november – i Djibouti, som er en lille land.. Og jeg husker sjovt nok ikke særlig meget fra det – men jeg synes selv, at min hukommelse er ret god, så jeg husker rigtig meget fra jeg var omkring de 2 år. Jeg har nok oplevet den største svigt helt fra fødslen, som aldrig har været med vilje.. Da jeg kom til verden tog min mor og far her til Danmark, uden mig og mine andre fire søskende. Planen var, at de skulle herop, og så kom vi herop efter.. Jeg kender ikke til reglerne til det.. Men jeg ved bare, at jeg mødte mine forældre “sådan rigtig” da jeg står i lufthavnen i Karup, som 5 årige og ret forvirret. Det skal siges, at jeg har haft den BEDSTE barndom, og har aldrig manglede noget som helst! Jeg boede hos min farmor, og vi havde det alle sammen godt. Det påvirket mig ikke, at jeg ikke havde ” mødt min far & mor” der, da jeg var et barn og ikke vidste bedre. Jeg viste selvfølgelig godt, at mine forældre var et andet sted – men jeg tænkte ikke over det, og det er jeg faktisk glad for den dag i dag. Jeg var en lille møg ung med ADHD, som jeg ikke vist den gang.. hah.. Jeg var virkelig en lille rebel! Mine første år var jeg fed – sådan virkelig fed! Jeg vil ønske, at jeg havde nogen billeder fra dengang, som jeg vil dele med jer nu. Men det har jeg ikke lige her.. Men jeg skal nok se, om jeg kan skaffe nogen! Jeg knyttede mig meget til min storesøster, som jeg så som “min mor” ellers var jeg farmor’s lille “engel” hah.. Jeg gjorde jo intet forkerte i hendes øjne, og hvor savner jeg hende lige nu! I skal virkelig være glad for, at i har alle jeres familier her i Danmark! Jeg var rigtig vild, og alt gik stærkt! Jeg var forkælet, og fik det jeg faktisk ville have.. Ellers holdte jeg nok ikke op! hah.. Og det har da bidt mig senere hen, at jeg aldrig har fået et “nej” eller haft “regler” for der er sgu ikke regler i Afrika, eller der hvor jeg boede.. Ens nabo’er var som ens familie, så trykheden var ret stor.. Det er noget helt andet end herhjemme i Danmark, og jeg tror ikke at man kan sætte sig i det hvis man ikke har oplevet det selv. Da jeg var blevet 3 år gammel var mit liv næsten forbi.. Jeg fik skoldkopper, og det var så slemt, at jeg faktisk var ved at dø.. Jeg har aldrig fået svaret på HVORFOR, at det var så slemt med mig, og har helt sikkert også taget skade af det efter, for mit liv ændret sig fra være den lille tykke irriteret dreng til at jeg blev EKSTREM tynd og næsten ikke ligeså hype, som inden. Jeg husker stadig, at jeg bare lå der i flere uger og der konstant kom læger.. Ellers husker jeg ikke særlig meget.? Året efter gik det meget bedre, og jeg havde helt glemt at livet var ved at kom af mig.. (jeg var ikke kommet til Danmark endnu) Jeg var flyttet til Etopia, der skulle jeg bo der inden vi skulle komme hertil.. Ja jeg ved stadig ikke hvorfor? Der alle mulig regler inden man vist skal flytte helt til et andet land. Det gik mere op for mig, at jeg faktisk skulle til et helt andet land og vi boede lige ved siden af lufthavnen, så jeg kunne slet ikke vente til, at jeg en dag skulle flyve selv!! Jeg VAR så fascineret af flyvermaskiner da jeg hverdag kunne sidde og se ned til dem. Nu hvor jeg tænker tilbage, så savner jeg det sgu.. Jeg har et lille ar på hånden, og det husker mig på, at en kat gik amok på mig! hah.. Jeg føler mig lidt underlig lige nu.. Det sgu ikke hverdag, at jeg sætter mig ned og tænker tilbage på min barndom..? Selvom jeg følte der, at mit liv var fantastisk, så gøre det mig ondt, at tænke på hvad der ventet mig.. Dagen var kommet til, at vi skulle flyve og jeg glædet mig! Husker, at turen faktisk gik ret hurtigt.

    Leave a Reply