BITCH FIGHT I BLOG LAND..? HA HA..!

13. juli 2015

IMG_3003


Jeg kan simpelthen ikke holde min kæft længere! Jeg har altid forsvaret Fie Laursen og har altid syntes, at hun var en sød pige indtil, at jeg virkelig fandt ud af hvordan hun var, og lad det nu ligge. Det pisser mig, så meget af at hun kan finde på, og nævne Anna Due’s søn, i sine latterlige udtalelser! Hvem fuck tror du lige, at du er Fie?! At Anna’s blog ikke er designet pæn, og klodset betyder ikke, at den er dårlig. Som jeg skrev til dig igår, så handler det fucking IKKE altid, om designet og IKKE alle er så fucking overfladske. Jeg ville selv blive sur, og ked af det hvis en anden skrev sådan, som du gør! Og noget helt andet er, at du fandeme ikke skal blande hendes søn eller Martin i det her! Fordi hun skriver, at du skal bruge deo.. Helt ærligt! Så det sgu på tide, at en person skriver det til dig. Og det seriøst ikke for være ond! Men du trænger sgu til at få at vide. Jeg ved ikke hvorfor, at du ikke selv kan lugte det. (hvis det er, så andbefale jeg Nivea’s deodoranter) Måske lyder jeg ret flabet, og helt ærligt.. Så det her kun for at fortælle dig det.

 • Svar
  Malou
  13. juli 2015 at 19:51

  Hej søde Hamsa
  har også hørt fra en person af at
  Hun hader når folk tager billeder fra sin Iphone og ligger op på sin blog.
  Jeg er stor afhæning af mit kamera på min iphone så er man lige pludselig en dårlig blogger i hendes øjne når man har billeder liggende på sin blog som man har taget med sin Iphone men kan sagtens forstå dig respekt til dit indlæg. Hamsa du er så dejlig

 • Svar
  hamsayassin
  13. juli 2015 at 20:00

  Ja.. SÅ mener hun også, at du er en dårlig bloggere!

  • Svar
   Malou
   13. juli 2015 at 20:08

   Jeps Har set at hun også selv ligger billeder op som hun har taget med sin Iphone
   så er hun ikke bedre selv når hun sviner os til som måske ikke har råd til et dyrt kamera som hun har råd til.

 • Svar
  Pernille
  13. juli 2015 at 20:42

  Hvor er det at hun har skrevet det, eller sagt det??

 • Svar
  Cille
  14. juli 2015 at 14:27

  Helt okay at i føler jer stødt, havde jeg også selv. Men synes ikke du takler ting meget bedre end hende. Fred være med du laver blog indlæg om det, men drop det med den deo, hvad du anbefaler og at nogle burde have sagt det til hende. Vis hende at du er et større menneske end hende, ellers kan du ærligt ikke tillade dig, at pege fingre.
  Go dag 🙂

  • Svar
   hamsayassin
   14. juli 2015 at 16:29

   Hej søde Cille 🙂
   Forstår dig 110% – Men du skulle bare vide hvad Fie havde gjort mig.. Så vil du også forstå mig.

 • Svar
  Emma
  14. juli 2015 at 20:37

  Sådan Hamsa! Du er så fantastisk 🙂

Skriv en kommentar