DET GØR’ MIG KED AF DET..! (HAMSAYASSINDK)

16. juli 2015


(HUSK AT I STADIG KAN FÅ 41%CLEAN PARFUMER – SE LIGE HER..!)

Hej skønne jer! Så er det blevet tid til personligt talk, og jeg har bare lyst til, at bare skrige sometimes! Jeg har lavet en hel video om mit ADHD inde på min YouTube-Kanal (Se den her), og det er sgu ikke altid sjovt, at ha’ den diagnose på sig, og ligeså meget som jeg kan elske det hader jeg det også! Det skal lige siges, at jeg er stolt af, og ha’ det og, at det er et kæmpe del af mig! Udover det, så skriver jeg mine erfaringer! Der er kommet lidt varme i lille Danmark, og det er skønt! Dog ikke altid for mig! Når det bliver en smule varmt, så kan det påvirke mit ADHD som at jeg hurtigt bliver hidsig, sur og næsten ingen tålmodighed har. Jeg bliver også helt træt, som at jeg næsten ikke kan foretage mig en, at enten sidde eller ligge når jeg har taget mit medicin. Jeg hader det! Jeg hader, at det kan slå mig så meget ud! Det værste er, at jeg overhovedet ikke kan acceptere det og det gøre det hele bare endnu mere træls! (ikke, at jeg har ADHD – Men, at det kan påvirke mig, så meget!) Jeg føler mig, dum når jeg ikke kan holde til at stå i en fucking kø i Netto og, at jeg nød til at sige stop og trække vejret.. Og et eller andet sted, så det jo godt at jeg faktisk kan sige fra! Det er jeg virkelig god til.. Men at jeg ikke kan acceptere det er ikke ligeså fedt. Jeg prøver virkelig, og måske ikke nok! Jeg skal til en specifikt læge inden for ADHD d. 27 Juli, på et privat hospital, som jeg faktisk glæder mig til så jeg kan blive bedre til at håndtere det. Og jeg forstår 110%, at nogen af jer ikke kan forstå det her! Det slet ikke meningen, at i skal fortstå det eller mig på det punkt! Jeg har bare brug for at fortælle hvordan jeg har det, som jeg altid gøre. Ha’ en dejlig aften, og jeg håber at i nyder jeres sommerferie!

    Skriv en kommentar