NYT FRA CHANTI.DK + RABATKODE..!!

23. juli 2015

IMG_7481

IMG_7480

IMG_7479


= 20 % PÅ ALT HOS CHANTI.DK GÆLDER TIL D. 31.08.15 – RABATKODEN: HAMSA!

Hej sødeset jer! Så fik jeg forlænget rabatkoden med Chanti, som er mit yndlings smykke-site! Som i ved, så har jeg efterhånden lavet et samarbejde med dem de sidste 2 år, og det vil jeg fortsætter med da jeg elsker deres kæmpe udvalg + i også kan få glæde af rabatkoder. Denne omgang skulle jeg bruge en sølv ring med sten, fra mærket månesten, da jeg skal til Guldtuben her om ikke så længe! Der er så mange ringe i sølv, og i det hele taget bare ringe! Jeg laver også snart en “Chanti samling” inde på min YouTube-kanal, så i kan se alle de smykker jeg efterhånden har fra hjemmesiden.

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Chanti.dk)

    Skriv en kommentar