KÆMPE UDSALG HOS COCOPANDA + RABATKODE..!!

24. juli 2015

IMG_7506

IMG_7502

IMG_7512

PicMonkey Collageaa


PRODUKTERNE: | The Balm Mary-Lou Manizer Beauty UKBaked Box | Beauty Blender –  Black Blender | Beauty BlenderPink Blender With Solid CleanserNYXPowder Blush Dusty RoseReal Techniques –  Flat Contour BrushReal TechniquesArched Powder Brush |


Hej, sødeste jer! Så er der kæmpe udsalg hos cocopanda, som varer til midnat! I kan faktisk spare helt op til 70% på mange lækre produkter! Jeg har også lavet en lille haul inde på min YouTube-kanal – i kan se videoen lige HER. Jeg er ihvertfald glad for mine nye børster fra Real Techniques, som jeg har ønsket mig virkelig længe! Husk, at det kun er til midnat! Håber at i for shoppe løs! Ønsker jer alle en dejlig weekend! Xo Xo Hamsa

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Cocopanda.dk 4/4)

    Skriv en kommentar